Otthon

Leonardo DiCaprio új luxusvillájától alighanem leesik az állad

Jeff Kravitz/FilmMagic/Getty Images
Jeff Kravitz/FilmMagic/Getty Images

Leonardo DiCaprio 7.1 millió dollárt, átszámítva körülbelül kétmilliárd forintot fizetett ki Los Angeles Los Feliz városrészének egyik legelegánsabb utcájában egy lenyűgöző ingatlanért a Modern család című sorozat egyik szereplőjének, Jesse Tyler Fergusonnak, írja a Dirt.

Az ingatlant alig 7 millió dollárért hirdették meg, tehát sikerült feltornászni az árat, amit egyébként 2013-ban még csak 4.6 millió dollárért szerzett meg Ferguson. Ez azt is jelentheti, hogy jelentős felújításon esett át a ház, ahogy azt is, hogy DiCaprio egyszerűen csak beleszeretett úgy, ahogy van.

Az 1928-ban épült, a szakértők által csak mesésnek titulált, 464 négyzetméteres luxusotthonban négy hálószoba és ugyanennyi fürdőszoba található. 1998-ban Gwen Stefani birtokában állt, és ő több extrával is kiegészítette, például medencét is építtetett a kertben.

A villában egyébként remekül ötvözték az antik és a modern stílust, helyenként múzeumi látványosságnak számít, míg máshol a legújabb technológiákkal szerelték fel.

A képek önmagukért beszélnek, ezeket ide kattintva tudod megtekinteni.

Kapcsolódó
Egy hajcsattal kezdte: addig cserélget, amíg nem lesz saját háza
Demi Skipper történetét már több mint ötmillióan figyelik a közösségi oldalakon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik