Otthon

Fényűző álomotthont épített magának Mila Kunis és Ashton Kutcher

Jayne Kamin-Oncea/Getty Images
Jayne Kamin-Oncea/Getty Images

Otthont akartunk, nem ingatlant

– erről beszélt Ashton Kutcher és Mila Kunis az Architectural Digest újságírójának, akit a Los Angeles-i villájukban fogadtak a napokban.

A színészpár elmondása szerint azt akarták, hogy a ház úgy nézzen ki, mint egy régi istálló, mint ami évtizedek óta ott állt, és amit aztán házzá alakítottak át.

Ennek csupán az szabott gátat, hogy végül nem felújítottak egy régi parasztházat, hanem felhúztak egyet maguknak.

Egy ház építése az alapoktól kezdve nem kis dolog. Ez vagy jobban összekovácsol vagy szétválaszt

– magyarázta Mila Kunis.

A feladat adott volt: a ház legyen egyszerre otthonos, modern és rusztikus, a kivitelezésben pedig egy neves építésziroda a segítségükre is volt. A terv megvalósítása öt évig tartott, a főépület mellé épült egy vendégház is, van a birtokon medence is.

A pár állítólag a legapróbb részletekre is kíváncsi volt, a gerendaméretektől kezdve a színárnyalatokig mindenről tájékoztatást kértek, amit az amerikai vállalkozók nem minden ügyféllel folytatnak le.

A sztárpárt rendkívül érdekelte a fenntarthatóság is. Az ingatlanhoz rejtett napelemeket is építettek, melyek több energiát termelnek, mint amennyit a ház valójában felhasznál.

A szakemberekkel történt beszélgetések ráadásul nem kizárólag az ingatlanról és az építészeti megoldásokról szóltak, hanem a család jövőjéről is, hiszen két gyermeke is van már a párnak.

Mila Kunis és Ashton Kutcher álomotthona tényleg lenyűgöző, fotókat pedig itt találsz róla.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik