Otthon

Fél év alatt százmilliókat drágult Kobe Bryanték néhai luxusvillája

JED JACOBSOHN / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
JED JACOBSOHN / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Ismét eladóvá vált Kobe Bryant és Vanessa Bryant egykori kaliforniai otthona, a jelenleg 2,6 millió dolláron, átszámítva közel 800 millió forinton jegyzett ingatlant 2020 októberében 2 millió dollárért, körülbelül 600 millió forintért adták el, írja a House Beautiful.

A jelentős áremelkedés mögött feltehetően az áll, hogy a villát teljesen átalakították, a felújításra több mint 200 ezer dollárt költöttek.

A Los Angeles Times azt írja, hogy bár kívülről ugyanolyannak tűnik, a lakóterek korszerűbbek, mint korábban. Többek között a gerendás mennyezetet fehérre meszelték, a csillárokat pedig modernebbekre cserélték.

A ház jellegzetességei közé tartozik még a gourmet konyha, amely professzionális készülékekkel van felszerelve. A luxus hálószoba a kertre néz, tágas gardróbbal és külön bejáratú fürdőszobával rendelkezik. Az udvar pedig szökőkúttal, terasszal, kerttel, pezsgőfürdővel és beépített grillezővel ellátott.

A leendő tulajdonos ezen felül használhatja a medencéket, a házimozit, a tornatermet és a klubházat is.

Az ingatlannyilvántartások szerint Kobe és Vanessa Bryant 2013-ban 1,3 millió dollárért vásárolták meg a három hálószobás házat.

Az ingatlanról készült fényképeket itt lehet megtekinteni.

Kapcsolódó
3 milliárdért vette új luxusotthonát Ariana Grande
Nem ez az első luxusvillája a popsztárnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik