Otthon

Megválik barbadosi luxusvillájától a rockzene élő legendája

Az épület teraszáról lélegzetelállító panoráma tárul a Karib-tengerre.

Idén lesz 80 éves, s bár a színpad ma már nem az ő világa, zenei sikerei vitathatatlanok. Sir Cliff Richard sok dala – Living Doll,  Saviour’s Day, The Millennium Prayer – ma is ismerősen cseng rajongói körében, most mégis más történettel került a lapok címlapjára. A legendás énekes a Karib-térségben, Barbados szigetén eladja mesebeli villáját, írta a housebeatiful.

Mesés környezetben bújik meg Keanu Reeves titokzatos háza
Értékét jelenleg 8 millió dollárra becsülik.

A két és fél hektáros, egzotikus növényektől roskadozó birtokon álló épület teraszáról lélegzetelállító panoráma tárul a Karib-tengerre, így az új tulajdonosnak ez jelentheti a legnagyobb csábítást.

Persze az sem mellékes, hogy a házban hat hálószoba kényezteti az éppen ott tartózkodókat, hogy a saját teniszpályáról és a szabadtéri medencéről ne is beszéljünk.

A villa mindenkori tulajdonosa kedvezményesen használhatja a környék edzőtermeit, sportpályáit, közösségi klubházát, és élvezheti a vendéglátó egységek helyi specialitásait.

S talán a legfontosabb információ, hogy a luxusvilla átszámítva mintegy 2,7 milliárd forintért, azaz 6, 8 millió angol fontért keresi új gazdáját.

Az ingatlanról IDE KATTINTVA gyönyörű felvételek tekinthetők meg.

Kiemelt kép: MTI/EPA/Andy Rain

Ajánlott videó

Olvasói sztorik