Otthon

Mesés környezetben bújik meg Keanu Reeves titokzatos háza

A celebvilág legismertebb alakjai többségükben szívesen osztják meg a nyilvánossággal szűkebb életterüket. Így ismerhettük meg Sandra Bullock bérelhetővé vált egykori luxusvilláját, Meghan hercegné amerikai álomotthonát, Jamie Oliver és családjának csodás kastélyát és Cristiano Ronaldo dél-spanyolországi exluzív családi üdülőjét is.

Ebből a sorból lóg ki napjaink ünnepelt filmcsillaga Keanu Reeves, akinek Hollywoodban lévő házát féltve őrzik a rajongók elől. Maga Reeves egyébként sem tartozik a magamutogató sztárok közé, ám a technika segítségével legalább madártávlatból sikerült megörökíteni a mesés környezetben lévő otthont, a belsejéről ugyanis ezidáig senkinek sem sikerült fotót készíteni, írta a Velvetropres.

Az 1988-ban épült házat a sztár 2003-ban 4,85 millió dollárért vette meg, értékét jelenleg 8 millió dollárra becsülik. A közeli porták tulajdonosai között található többek között Calvin Klein világhírű divattervező, Leonardo DiCaprio filmszínész és Bobby Flay sztárséf néhány háza is.

Az ingatlannyilvántartás szerint az épület két hálószobás, három fürdőszobás, és három garázsa van. Hatalmas, fákkal és örökzöldekkel borított kertjében medence is található. Azt csak találgatni lehet, hogy a garázsokban található-e Reeves legendás motorkerékpár gyűjteménye.

A Keanu Reeves otthonáról készített légifelvételek IDE KATTINTVA láthatók.

Kiemelt kép: MTI/EPA/Hayoung Jeon

Ajánlott videó

Olvasói sztorik