Otthon

Buborékházak skandináv stílusban

Csodájára járnak az írországi üdülőnek.

A 45 hektár kiterjedésű félszigeten, az írországi Fermanaghba megálmodott üdülőfalu egyre népszerűbb a turisták körében. Az átlátszó pihenőházak 180 fokos kilátást nyújtanak a természetre, skandináv ihletésű belső terei – baldachinos ággyal és kényelmes plüss karosszékkel – pedig tökéletes nyugalmat biztosítanak.

A Dome Experience által tervezett és épített “Finn Lough Bubble Domes” típusú buborékházak felfújhatóak, padlófűtésesek, fürdőszobásak és berendezésük már-már luxus kényelmet biztosít. A mindennapok rohánásától történő teljes kikapcsolódáshoz hozzájárul, hogy sem wifi, sem televízió nincs benne, egy kávéfőző azonban a vendégek rendelkezésére áll.

Akik már jártak ott, mesebeli, csillagos éjszakákról, romantikus időtöltésről számoltak be. Ezekből a buborékházakból tökéletesen látszik a természet minden porcikája, hallatszik az erdő zúgása és a madarak éneke. A vendégek számára biztosított kicsinyke teleszkóppal a Tejút is megcsodálható.

A környezet horgászási lehetőséget, kerékpártúrákat biztosít, így az üdülőfaluban minden adott ahhoz, hogy az ember otthonosan érezze magát, ugyanakkor felejthetetlen pihenéssel gazdagodjon.

Via Dwell

Ajánlott videó

Olvasói sztorik