Otthon

Beköltözött a természet a csodaszép erdei kúriába

Ilyenről bizonyára sokan álmodnak.

Egy hegyoldalban, 4 hektáros erdő ölelésében álmodták meg a tulajdonosok a minden porcikájában természetes kúriát, mely méretei okán egy népes családnak ideális hely a születésnapok és névnapok megünneplésére, hétvégi kikapcsolódásra. A csodás otthont az amerikai Utah állam területén építették fel, és az 1996-ban nyerte el végleges formáját.

Ha már a természet lágy ölén magasodik a mesebeli kúria, a tulajdonosok az építőanyagokat és a belső tereket is a természetre alapozták: fa és kő a domináns, de a hatalmas nappaliban a sziklák között csobogó patak is a környezetre emlékeztet, így a természet a szó szoros értelmében beszökkent az álomházba.

Az Utah államban párját ritkítónak számító épület 9 hálószobával, 10 fürdőszobával, látványos spirál lépcsővel, csodálatos nappalival, ebédlővel, minden igényt kielégítő konyhával, hatalmas kandallóval, bárral és 4 garázzsal várja a családtagokat, barátokat. A hatalmas nyílászárók a természetes fénynek is utat engednek, este pedig a hangulatos szpotlámpák biztosítanak meghitt hangulatot. A ház körüli tavacskák és a csendesen zubogó patak a szabadban ideális kikapcsolódást biztosítanak.

A képeket nézegetve az ember azt hiszi, hogy meseországba tévedt, pedig ez maga a valóság. Az, amikor a természet bekukkant egy erdei kúriába.

További gyönyörű fotók IDE KATTINTVA találhatók.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik