Otthon

2500 forintért tiéd lehet egy panamai luxusvilla

Nagylelkű ajánlattal állt elő Dave és Suzanne Smith, akik túl szeretnének adni karibi luxusvillájukon, írja a Daily Mail.

Az amerikai házaspárnak majdnem öt évébe telt, hogy felépítse a panamai Bocas del Toro provinciában található nyaralóját, de most új vizekre eveznek és ahelyett, hogy a több millió dolláros ingatlanjukat az értékének megfelelő áron adnák el, inkább kisorsolják azt.

Nyereményjátékot indítottak, amelyben bárki részt vehet, ha megveszi a 10 dolláros, átszámítva 2500 forintos tombolát.

A harmincas éveiben járó tulajdonosok ingatlanja a TripAdvisor felhasználói között korábban bekerült Közép-Amerika öt legnépszerűbb úti célja közé is, és nem véletlenül: a mennyország kéthektáros szeletét esőerdő és a kristálytiszta tenger határolja, a szerencsés nyertes pedig az új gazdája lehet a 24 férőhelyes birtoknak, amely négy különálló kabinból, a főépületből, két lakosztályból és egy légkondicionált luxus lakosztályból áll össze.

A telekhez saját móló és fedett napozóterasz is tartozik, de van mellette mosoda, karbantartási épület és három szabadon használható motorcsónak is.

És ha még ez sem lenne elég, a nyereményjátékot szervező brit WinThisLife névre hallgató cég további 50 ezer dollárt kínál fel az új tulajnak, amit arra költhet, amire csak akar.

A nevezési határidőt nemrégiben meghosszabbították 2018. április 11-ig, úgyhogy akinek tetszik az ajánlat, ne habozzon, ide kattintva vásároljon egy sorsjegyet, hátha.

Itt pedig egy kis ízelítő a mindenen túlmutató luxusból:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik