Otthon

Megunta álomházát a világhírű komikus

Pedig ettől jobbat kívánni sem lehetne.

Chelsea Handler amerikai színésznő, producer és tv-s személyiség napjaink egyik legismertebb komikusa. A 43 éves szupersztár 2007-ben Chelsea című talkshowja kezdetén lett világhírű, népszerűsége pedig azóta is töretlen.

Hogy ne csupán ünnepelt sztárként beszéljenek róla, gondolt egy merészet, és álomháza eladásával újabb témát szolgáltatott a sajtónak, írta az elledecor. A Kaliforniában lévő portát 11,5 millió dollárért adná oda bárkinek,, aki hajlandó kifizetni a vételárat.

A már-már üdülőhelynek kinéző álomotthonba 2010-ben költözött be Chelsea Handler, és azt a legnagyobb luxusnak megfelelően folyamatosan alakította. A séfeket is ámulatba ejtő konyha, bár, pizzasütő, medence melletti grillező, hat hálószoba, hét fürdőszoba várja az új tulajdonost.

A padlótól a mennyezetig érő üvegajtók, a hálószobákban megbújó hűtőszekrények, a hatalmas teraszok, a kényeztetést segítő szauna és a rendezett kert már csak a habot jelentik a tortán.

A komikus most tényleg nem viccel és eladja az álomházat. Arról sajnos nincsen hír, hogy hová költözik. Ezt a birtokot megismerve feltételezzük, hogy talán ettől is mesésebb otthont választott magának.

Kiemelt kép: Wikimedia Commons

Ajánlott videó

Olvasói sztorik