Otthon

Tessék belépni! Ilyen egy romantikával fűszerezett bohém álomház

Érdemes felfedezni Anglia  mesébe illő helyszíneit. Most mutatunk egyet.

Minden túlzás nélkül mondhatjuk, hogy Anglia is bővelkedik bájos házakkal, otthonokkal, és némelyik valóban olyan mesés, hogy szinte szavak nélkül is beszél.  Az alábbi elbűvölően romantikus vendégház az angliai  Warlegganban található.

A házat körbeölelő természet tökéletes ráhangolódást biztosít a csodás helyre.

A Pixie Nook belső terei világosak és vidámak, merész színekkel díszítik a falakat és a bútorokat. A krétaszerű falak és a gerendák semleges hátteret biztosítanak a friss színárnyalatokhoz. Kék padló, burjánzó növények és régi kincsek bámulatos találkozása teszi ellenállhatatlanná a ház minden zugát, melyet a  stílusos fagerenda tesz teljessé.


A fényűző hálószobában egy franciaágy fogadja a betérőt. A bársonyos fejtámla és a ropogós francia ágynemű vitathatatlanul királyi hangulatot teremt. Az ablakon beszűrődő diszkrét fény és a beszűrődő madárcsicsergés mellé csupán egy kellemes tea vagy kávé  szükséges, hogy élményteli  legyen az ébredés. És persze van egy dekadensnek semmiképp sem mondható fürdő, ahol a reggeli ébredést tusolással vagy fürdéssel is indíthatjuk.

A vidéki konyha, amely nyitott terű étkezővel is rendelkezik, garantálja a kulináris élvezeteket. Valljuk meg, amilyen kicsi, olyan kedves és hangulatos.

A kert több helyszínt is kínál a tökéletes kikapcsolódásra, hiszen éppúgy választhatunk egy csendes helyet az olvasásra, mint egy relaxáló fürdőt az impozáns cédrus medencében.

A természet lágy ölén megbújó épület a romantika kisebb fellegvára is lehetne, ami tökéletes helyszínt biztosít egy meghitt nyaraláshoz, de bizonyára sokan szívesen leélnének itt akár egy egész életet is.

Fotók: uniquehomestays.com

Ha szívesen élnénk Hófehérke házában, most megvehetjük
A mesés otthont borsos áron kínálják, de így is van érdeklő. Nem véletlen!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik