Otthon

Üvegház is tartozik a 30 négyzetméteres miniházhoz

Napjaink egyik legnépszerűbb ingatlantrendje a miniházak építése, az éljünk kicsiben mozgalom pedig egyre nagyobb teret hódít világszerte, amire számos példát láthattunk is a közelmúltban.

Bár nehéz kitűnni a tömegből, az Elsa névre hallgató otthon megálmodóinak sikerült maradandót alkotniuk. A mozgó ház különlegessége egy hozzá rögzített üvegház és a takaros veranda – írja a Tree Hugger.

Fotó: Olive Nest Tiny Homes

A harminc négyzetméteres amerikai házban fürdőszoba, hálófülke, konyha, étkező pult, de még egy miniatűr nappali is megtalálható.

A konyhát gáztűzhellyel és sütővel, valamint rozsdamentes acélból készült mosdókagylóval és kvarcpultokkal szerelték fel. Az étkezőpult mozgatható, vagyis a vendégek számától függően alakíthatjuk át a helységet.

Galéria
Fotó: Olive Nest Tiny Homes

Az emeletre felvezető, cseresznyefából készült lépcsőben rejtett, praktikus tárolószekrényeket helyeztek el a még jobb helykihasználás érdekében.

Galéria
Fotó: Olive Nest Tiny Homes

A tulajdonosok nem bízták a véletlenre a ház kültereit sem. A bejárati ajtón túl egy tornácos hinta, egy kényelmes pad és egy üvegház tárul elénk, amely megkönnyítő az ehető és dísznövények egész évi termesztését.

A jelenleg Dél-Karolinában ácsorgó lakás 81 ezer dollárért, átszámítva 22 millió forintért eladó.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik