Otthon

Mit árul el rólad kedvenc gyertyaillatod?

A legtöbben egyetértünk abban, hogy nincs is jobb annál egy borongós, hűvös őszi estén, mint a gyertyánk társaságában lazítani egy pohár bor mellett. Az illatot ugyanakkor mindenki maga választja. Citrom vagy levendula? Rózsa vagy alma? Ha hiszi, ha nem, a gyertyák illata bizony sokat elmond a személyiségünkről - írja a House Beautiful.

Rózsa

Velejéig romantikus természet vagy, és ezt bárki megmondja, akivel korábban egy párt alkottál. Nem véletlen, hogy olyan illattal árasztod el otthonodat, amely a legköltőibb virággal áll szoros kapcsolatban.

Citrom

Olyasvalaki vagy, aki szereti a tisztaságot maga körül. A citrom erejénél fogva minden más jelenlévő illatot legyőz és percek alatt szagtalanítja a lakást. A kellemes citrusillat által mindig friss és üde marad a levegő az otthonodban.

Sütőtök

Elsősorban azért kedveled, mert szezonja van, de néhány hónap múlva már inkább a borsmenta és a mézeskalács illatára vágysz majd. Ez annak a jele, hogy könnyen unatkozni kezdesz és a folytonos változás embere vagy.

Fotó: Thinkstock

Cédrus

Számodra nincs annál élénkítőbb érzés, mint mikor a kedvenc illatoddal elárasztott friss levegőt szívhatsz. Kalandvágyó vagy, és a cédrus a hűvös hónapokban is megteremti az életérzést, amit a kirándulás és a kerékpározás adna a szabadban.

Vanília

Nehéz mellélőni az egyik legközkedveltebb illattal, amely mindenben tükrözi az állásfoglalásaidat. Hagyománytisztelő vagy, aki inkább a klasszikus dolgokhoz vonzódik és tartózkodik a trendektől.

Szantálfa

Ha tippelnünk kellene, azt mondanánk, hogy kedveled az embereket. Hogy miért? A szantálfa illatát nemsemlegesként tartják számon, ami azt jelenti, hogy te és a környezeted is kedvelni fogja, legyen szó férfiakról vagy nőkről.

Fotó: Thinkstock

Levendula

Valószínűleg te tudod a legjobban, hogyan kell kikapcsolni és lazítani. Ezért a nyugtató hatásai miatt aromaterápia csodaként tisztelt levendula jellegzetes illatával ellátott gyertya meggyújtása az első, amikor hazaérsz munkából.

Alma

Mindig az étel jár az eszedben, ezért égetsz almaillatú gyertyákat. Nemcsak a szenvedélyedre emlékeztetnek, de aromája közel sem olyan erős, hogy elnyomja a konyhából kiszivárgó finom illatokat.

Levendula

Valószínűleg te tudod a legjobban, hogyan kell kikapcsolni és lazítani. Ezért a nyugtató hatásai miatt aromaterápia csodaként tisztelt levendula jellegzetes illatával ellátott gyertya meggyújtása az első, amikor hazaérsz munkából.

7 trükk, hogy tovább tartson és erősebben égjen a gyertya
Az üveget később akár virágcserépként vagy ceruzatartóként is használhatjuk.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik