Mobil

Meglepő mobilt villantott a Samsung

Miután több helyről is elkezdtek kiszivárogni információk a Samsung Galaxy A7 (2018) nevű készülékéről, a cég csütörtökön hivatalosan is bejelentette a mobilt. A középkategóriás modellre 6 hüvelykes, 2200 x 1080p felbontást produkáló Super AMOLED kijelző került, belül pedig egy meg nem nevezett nyolcmagos processzor dolgozik 4/6 gigabájt memória társaságában, amihez 64 vagy 124 gigabájtnyi tárhely társul. 3300 milliamperórás telep látja el energiával, és Android 8.0 operációs rendszert futtat.

Forrás: Samsung

Eddig nem is olyan érdekes a történet, de fotózás terén már jóval izgalmasabb a Galaxy A7, a hátlapra ugyanis a Samsungtól nem megszokott módon három darab kamera került: egy f/1,7-es rekeszértékkel dolgozó 24 megapixeles főszenzor, ami mellett egy 8 megapixeles széles látószögű (120 fok) és egy 5 megapixeles mélységérzékelő kamera dolgozik. Az előlapon egy darab 24 megapixeles kamera lövi a szelfiket.

A Samsung Galaxy A7 négy színben: kék, fekete, arany és pink árnyalatokban választható. Európában és Ázsiában az ősz folyamán válik elérhetővé, pontos árat egyelőre még nem közölt a cég.

Forrás: Samsung

Ajánlott videó

Olvasói sztorik