Mobil

Ezeket a mobilokat úgy viszik, mint a cukrot

A Huawei tízmillió P20 és P20 Pro készüléket értékesített világszerte a megjelenésük utáni első öt hónapban, közölte a cég Fogyasztói Üzletága. Különösen a kínai és nyugat-európai piacokon voltak kelendőek a mobilok, ahol elődeikhez képest átlagosan másfélszeres eladási számot produkáltak.

A cég közleménye szerint a P20 széria népszerűsége hazánkban is kiemelkedő, a márciusban bemutatott mobilok a csúcskategóriás P20 Pro eladási számai augusztus végéig 141 százalékkal bizonyultak jobbnak a Huawei Mate 10 Pro-hoz képest, míg a P20 széria készülékeiből 169 százalékkal többet értékesített a vállalat, mint a P10 szériából.

Ezt a telefont imádják most nagyon a magyarok
A Huawei P20 sorozat minden várakozást túlteljesít a magyar piacon.

A P20 Pro idén elnyerte az Európai Kép- és Hang Szövetség (EISA – European Image and Sound Association) legjobb okostelefonnak járó díját (EISA Best Smartphone 2018-2019). A világ 50 legelismertebb fogyasztói elektronikai magazinját tömörítő szövetség elsősorban az idén márciusban bemutatott készülék fotózási képességeit és tripla LEICA kamerarendszerét méltatta, kiemelve, hogy a P20 az idei év leginnovatívabb és technikailag legkiválóbb okostelefonja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik