Mobil

Ezt a telefont imádják most nagyon a magyarok

Lényegesen felülmúlhatja a tavalyi magyarországi sikereit a Huawei új okostelefon szériája. A P20 és P20 Pro készülékekből az értékesítés első két hónapjában 76 százalékkal többet adott el a vállalat a tavaly áprilisban bemutatott P10 modelljeihez képest. A Huawei szerint a korábbi szériához képest akár kétszer annyi készülék is gazdára találhat P20 sorozat termékeiből, ami így

a gyártó valaha volt legnépszerűbb készülékcsaládjává válhat.

A cég bejelentése szerint a Huawei P20 sorozat minden várakozást túlteljesít a magyar piacon. A készülékcsalád idén március végén került a hazai boltok polcaira, és már az előrendelési időszakban 77 százalékkal több készülék fogyott belőlük, mint a tavaly év végén bemutatott a Mate 10 sorozatból. Az első két hónapban pedig 76 százalékkal többet adtak el belőlük, mint tavaly a P10 szériából.

Három hátlapi kamerával támad a Huawei legújabb csúcsmobilja
A kínaiak hihetetlenül magasra tették a lécet mobilfotózás terén.

A magyar vásárlók körében a P20-nál csak a P20 Pro népszerűbb, ami a világ első olyan okostelefonja, amelyet tripla hátlapi kamerával szereltek fel. A P20 Pro-ból az új „Twilight” fantázianevű – alkonyati fényviszonyokat idéző színű – verziót keresik a legtöbben.

A Huawei telefonjai a nemzetközi színtéren is jól teljesítenek, 2018 első negyedévében a vállalat 11,8%-ra növelte globális piaci részesedését. A cégnek sikerült növekednie az egyébként csökkenő tendenciát mutató nyugat-európai piacon is, különösen erős a spanyoloknál, a németeknél és az olaszoknál.

OLVASSA EL A TELEFONOKRÓL KÉSZÍTETT TESZTJEINKET:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik