Mobil

Minden kiderült az új Nokia okostelefonról

A Nokia márkanevet birtokló HMD Global igencsak összeszedte magát az utóbbi időben, és lényegében megállás nélkül jelentkeznek az újabb és újabb telefonokkal. Nem olyan régen került a piacra a Nokia 5.1 névre hallgató készülék, most pedig a TENAA (a kínai kereskedelmi biztottság) oldalának köszönhetően lehullott a lepel egy újabb mobilról, ami a jelek szerint Nokia 5.1 Plus névre hallgat majd.

Az oldal által közzétett információk szerint a Nokia 5.1 Plus 2 GHz-en ketyegő, 8-magos processzorral van felszerelve, lesz belőle 3/4/6 GB RAM-os változat, elérhető lesz 32 és 64 GB tárhellyel, illetve 13+8 megapixeles dupla kamera és 3000 mAh-s aksi még a hardverkiépítés része. A kijelző 5,86 colos, 1520 x 720 pixel felbontással, ami kicsit fura, legalábbis annak fényében, hogy a sima Nokia 5.1 valamivel kisebb, 5,5 colos kijelzője 2160 x 1080 pixeles felbontással bírt.

A külalak teljesen szabványos – Forrás: TENAA

A készülékről még kép is kiszivárgott, ugyanakkor az árról és a megjelenésről nincs hír, viszont most, hogy a tech sajtó tele van a hírrel, szinte biztos, hogy hamarosan várható a Nokia hivatalos bejelentése is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik