Mobil

Így fog kinézni a Samsung Galaxy Note 9

Pont a napokban számoltunk be arról, hogy iparági pletykák szerint a Samsung idei második csúcstelefonja, a Galaxy Note 9 minden korábbinál erőteljesebb készülék lett, a legújabb szivárgásoknak köszönhetően pedig már nagyjából az is biztosan tudható,

hogy fog kinézni a hivatalosan augusztusban bemutatkozó készülék.

A Twitterre ugyan nem a teljes készülék került ki, csak az előlap védőrétege, ebből már sejthető, hogy milyen külalakú lesz a Note-család legújabb tagja. Ami biztos, hogy alul és felül is lesz káva (tehát ezen a mobilon sem lesz az Apple által divatba hozott sziget), viszont vékonyabb, mint a tavalyi Note 8 esetében. A készülék lekerekített sarkakkal fog rendelkezni, és a képen látható kiegészítő arra enged következtetni, hogy ez a telefon is oldalt legörbülő Infinity Display megoldással kerül majd a boltokba.

Habár a méretet a képről pontosan nem lehet megállapítani, viszont ha hihetünk az interneten keringő információknak, akkor a Samsung Galxy Note 9 képernyője már 6,38 col átmérőjű lesz, amit alátámasztani látszanak a tavalyi modellnél tapasztaltnál vékonyabb kávák.

És akkor a további pletykák, amik egy igen brutális készülék érkezését vizionálják:

  • Habár egyre többen használunk felhőszolgáltatásokat, egy telefonon sosem lehet elég szabad hely. A pletykák szerint a Note 9 is ennek szellemében készül, hiszen elképzelhető, hogy lesz 512 GB tárhelyes verzió, sőt az sincs kizárva, hogy mindez 1 TB-ig bővíthető lesz.
  • Az akkumulátorok terén a Samsung két éve nagyon pórul járt a robbanásra hajlamos Note 7 készülékekkel, de a pletykák szerint idén ez már nem akadályozza meg a céget abban, hogy 4000 milliamperes teleppel szereljék fel az aktuális készüléküket. Ez nagy előrelépés lenne a Samsung okostelefonok esetében, hiszen még a Galaxy S9 Plus is csak 3500-ös aksival rendelkezett.
  • A belső tárhely mellett RAM-ból is többet jósolnak a szakemberek: ha hihetünk nekik, akkor a Samsung Galaxy Note 9-ből már lesz 8 GB memóriát tartalmazó verzió is – ami két 2 GB-os előrelépés a tavalyi Note 8-hoz és az idei S9 Plushoz képest.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik