Mobil

Már szinte biztos, hogy így fog kinézni a Samsung Galaxy S9

Ahogy közeledik a Samsung Galaxy S9 bemutatója, úgy marad egyre kevesebb a képzeletünknek a szivárgások miatt. Nemrég írtunk arról, hogy a modell képei mellett a specifikációkat is elárulták már a bennfentesek, sőt azt is, hogy ezúttal a szokásosnál drágább lesz a csúcsmodell kezdőára.

Ugyan egy kis időt még várni kell arra, hogy kezünkbe is vehessük az eszközt, az XDA Developers által megszerzett információk szerint a Samsung a kiterjesztett valóságot használná fel annak érdekében, hogy a sajtó képviselői előbb szemrevételezhessék a telefont.

Forrás: XDA Developers

Egy fejlesztő hozzájutott a Samsung Unpacked 2018 nevű appjához, amit kifejezetten a Mobil Világkongresszusra készített a cég a résztvevők számára. Ennek forráskódjában bukkant rá arra, hogy a résztvevők a sajtós badge-üket felhasználva a kiterjesztett valóságban forgathatják majd az S9-et, miközben annak színét is kiválaszthatják.

Forrás: XDA Developers

Természetesen ezt csak egy szűk kör élvezheti, de az appban szereplő 3D-s modellek megerősítik az eddigi pletykákat az eszköz külsejével kapcsolatban, többek közt azt, hogy négy színben jelenik meg, a hátlapi kamera alá kerül az ujjlenyomat-olvasó és megmarad a 3,5 millis fülhallgató jack.

Eddig ezt tudni a telefonról:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik