Mobil

Megjöttek az első videók a Samsung Galaxy S9-ről

A Samsung csak február 25-én, az idei Mobil Világkongresszuson (MWC) rántja le a leplet a legújabb csúcskészülékeiről, a Galaxy S9-ről és a Galaxy S9 Plusról, de az elmúlt hetekben már számtalan információ szivárgott ki a telefonokról. Tudjuk például, hogy milyen lesz a külalakjuk, az árról is vannak elképzeléseink, és már az is kész tény, hogy kifejezetten gyors mobilokról van szó.

Forrás: Evan Blass / Twitter

Maga a Samsung eddig sok hivatalos információt nem tett közzé, egyedül arra utaltak az MWC-re szóló meghívójukban, hogy az új készülékek a fényképezés területén fognak nagyot szólni, és ezt hivatott megerősíteni az a három videó is, amit a dél-korei cég töltött fel a YouTube-ra.

A rövid mozgóképeken a telefon ugyan nem tűnik fel, és semmilyen konkrétum nem derül ki a bemutatásra váró készülékekről, de a kedvcsinálók alapján arra következtetünk, hogy az új okostelefonokkal lehetőség lesz super slow motion videók készítésére, a kamera sokkal jobban fog teljesíteni sötétben és gyengébb fényviszonyok között, illetve nagyon úgy néz ki, hogy az iPhone X-hez hasonlóan lesznek olyan 3D emojik, amik a mimikánkat utánozva jelennek majd meg a képernyőkön.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik