Mobil

Újabb képek szivárogtak ki a Samsung Galaxy S9-ről

Rohamosan közeledik február 25., és ezzel együtt a Samsung Galaxy S9 hivatalos bemutatója a Mobil Világkongresszuson (MWC), és ez egyben azt is jelenti, hogy egyre több minden szivárog ki az internetre a Samsung legújabb csúcstelefonjáról. Már láthattunk fotókat az új készülékről, illetve elemzők szerint bőven van esély arra is, hogy ez legyen az eddigi legdrágább készülék a Galaxy S családban.

Ezúttal újabb termékfotók láttak napvilágot, amiken már a telefon a hátulja is megcsodálható. A korábbi képeken az már jól látszott, hogy az előlap tetején a megszokottnál több szenzor kap helyet, ami tényleg komoly változásokat ígér kamera fronton, illetve a káva is vastagabb, mint a 2017-es csúcskészülékeken – hogy ennek mi lehet az oka, az valószínűleg csak február végén derül majd ki az MWC-n.

Forrás: Evan Blass / Twitter

A most először látható hátlap érdekessége, hogy némileg átalakították az ujjlenyomat-olvasót, ami még mindig a készülék hátoldalán található, közvetlenül a kamera alatt. A Galaxy S9 Plus fotóján ráadásul az is tökéletesen kivehető, hogy a Samsung az Apple-höz hasonlóan már függőlegesen helyezte el a szenzorokat, és most először kapunk ízelítőt a Lilac Purple színből. A készülék ugyanakkor elérhető lesz Midnight Black, Titanium Gray és Coral Blue verzióban is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik