Mobil

Féltékenyek rémálma az Instagram új funkciója

Az Instagram az utóbbi időben nagy erőkkel fejleszti tovább az appon belüli privát csevegést, nemrég arról írtunk, hogy a jövőben egy külön alkalmazásba költöztethetik át a beszélgetéseket.

A cég most a Facebook Messenger azon leggyűlöltebb funkcióját építette be az Instagram Directbe, ami sokak internetes életét teszi még frusztrálóbbá: megmondja nekünk, hogy beszélgetőpartnereink mikor voltak utoljára aktívak.

Ahogy a nagy kék közösségi oldalon is, ez nem azt jelenti, hogy a partnerünk éppen mással cseveg, nekünk meg nem ír vissza, hanem egyszerűen azt, hogy megnyitotta az alkalmazást, akár csak egy gyors görgetésre.

Forrás: 24.hu

Az alkalmazás csak azok státuszát mutatja, akikkel korábban már váltottunk pár szót privát üzenetben, de nem feltétel az, hogy egymás követői legyünk.

Többek örömére az állapotjelzést eltüntethetjük a csetablakunkból, egyszerűen a profilunk beállításai közt kell kikapcsolni az „Aktivitás megjelenítése” beállítást. Természetesen ez azzal jár, hogy mi sem fogjuk látni utána mások állapotát. A frissítés már látható androidos és iOS-es eszközökön is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik