Mobil

A HTC bemutatta a legújabb középkategóriás telefonját

A HTC legújabb készüléke U11 Eyes névre hallgat, és akárcsak a Samsung frissen bejelentett A8 készüléke, dupla előlapi kamerával igyekszik vásárlásra csábítani a felhasználókat. A kijelző felé helyezett kiegészítők fejenként 5 megapixelesek, támogatják a HDR-t, egy extra funkcióval akár a felvétel elkészítése előtt vagy után is lehet variálni a mélységélességgel, illetve a gyártó olyan beauty módot ígér, ami tényleg fantasztikus szelfik elkészítését teszi lehetővé. Hurrá!

Forrás: HTC

A készülék belsejében egy Snapdragon 652-es processzor ketyeg, a kijelző 6 colos, a hátlapon egy 12 megapixeles kamera kapott helyet, a keret nyomásérzékeny (edge sense), a telefon ráadásul rendelkezik a face unlock lehetőséggel, por- és vízálló, és egy kifejezetten méretes, 3930 amperórás akkumulátorral érkezik, aminek hála tényleg rengeteg fantasztikus szelfi készítésére lesz idő és lehetőség.

Ez eddig nem is rossz, ugyanakkor a U11 Eyes-nak vannak olyan részei, ami nem mindenki tetszését fogja elnyerni: 3,5 mm-es jack csatlakozó a hagyományos fül- és fejhallgatóknak például ezen a készüléken sincs már, és az ujjlenyomat-olvasó is a hátlapra került.

A telefon piros, ezüst és fekete színekben lesz elérhető, Hong Kongban már szerdától kapható, méghozzá 500 dollárnak (126 000 Ft) megfelelő áron, Kínában pedig a hónap második felében várható a megjelenése. Az ázsiai piacon kívüli értékesítésről egyelőre nem közölt információkat a HTC.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik