Tech

Korlátlan mobilnetet ad ügyfeleinek a Telenor

Új mobilcsomagot jelentett be a Telenor Magyarország, amivel nem kell számolni az elhasznált gigabájtokat, hiszen a mobilnet korlátlan. Ez azoknak lesz jó, akiknek a hívás kevésbé számít, a net azonban annál fontosabb.

A Telenor Magyarország Törökbálinton jelentette be a Telenor Hello Data új mobilcsomagot, melynél eltörölték a határokat, korlátlan mobilinternet jár hozzá. A tarifa azoknak lesz igazán jó, akiknek kevésbé számít már a hanghívás, de annál fontosabb, hogy tudjanak mindig mindenhol netezni.

A Telenor új mobilcsomagja

Az egészen újszerű megközelítést megfejelték azzal, hogy az eddigi hűségidő keretet is eltörölték, azaz nem szükséges 1 vagy 2 éves szerződést aláírni ezért a mobilszolgáltatónál. Így aki attól fél, hogy időközben a jelenlegi szolgáltatója is hasonló csomagot mutat be, akkor nem lesz röghöz kötve.

A Telenor Hello Data a lakossági és a kisvállalati ügyfelek részére azonos feltételekkel, hűségidő vállalása nélkül vehető igénybe.

Az SMS díja a két kisebb csomagnál 35 Ft/db, míg a két nagyobb csomagnál már korlátlanul lehet üzengetni.
A Telenor Hello Data csomagról bővebben itt talál információt.

Ha ennyire jó, legyen mindenkié

Egykor minden egyes mobilhívásért fizetni kellett, számolgattuk a perceket, a másodperceket, aztán jöttek az olcsóbb időszakok: a késő esti percek, meg a csúcsidőszakok, az olcsóbb percdíjak, az sms, majd a mobilnet.

Ahogy terjedt el egyre inkább egy új megoldás, úgy lett olcsóbb, majd korlátlan. A Telenor úgy érzi, immár a mobilnetet sem szabad limitálni.

“Mára a mobilnetet mindennap használjuk, ezen keresztül férünk hozzá az információhoz, legyen szó tanulásról tájékozódásról egészségügyről szórakozásról. A mobilnet megváltoztatta a világot, s előremozdítja a digitalizációt”

– mondta Alexandra Reich, a Telenor Magyarország igazgatója.

Alex Reich szerint a problémát a limitálás adta

A szolgáltató szerint Magyarországon a fő probléma, hogy magas a SIM-kártya penetráció (117%), a Telenor értékesítési hálózatában az új számlás csomaggal értékesített készülékek 98%-a okostelefon, a szupergyors mobilnet minősége kiemelkedő Európában, mégis a mobiladat elterjedtsége, az előfizetések száma – a tavaly júniusi adatok szerint – alacsonynak számít.

Felmérték hát, hogy mi lehet a probléma, miért nem használják az emberek a meglévő jó minőségű mobilnetet?

Két indokot találtak:

  1. Nem látják, hogy mire is jó ez pontosan – ennek feloldásához informálni és edukálni kell az embereket.
  2. A határok miatt: 1/2/4/5/8 gigabájtot kapnak a különböző hazai tarifákhoz, így nem tudják korlátlanul használni, amire csak akarják, anélkül, hogy számolni kellene az elhasználtot adatot – ennek feloldására jelent megoldást a bejelentett új mobilcsomag.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik