Mobil

Akkor jöjjön a mobiltokok legnagyobb trollja

Csak ennyit mondunk, hogy Explo-Sung.

A Samsung nem egyszer, nem kétszer kapta már meg a magáét a robbanós, kigyulladós Note 7-ek miatt. Volt itt már élcelődés, potyogtak az otromba tréfák, cinikus megjegyzések, de az Explo-Sung tok láttán rá kell jönnie az embernek, hogy az összes eddigi próbálkozás legfeljebb az amatőr szintet érte el.

Ha iPhone tulajdonosként valaki igazán troll akar lenni, akkor elég megvennie az Explo-Sung nevű tokot (csak 25 dollár), ami egy elégett mobillá varázsolja a készüléket. Lehet, hogy nem kell magyarázni, de azért tegyük meg: a név az explode (felrobban) és Samsung szavak nem túl kreatív kombinációjából áll össze.

explo_sung

Taps!

Mindenki a piacból él, úgyhogy a termék létezését elítélni nem nagyon lehet (érdemes), de elgondolkodni talán nem árt rajta. Főleg annak fényében, hogy pont a napokban lobbant lángra egy vadonatúj iPhone 7.

Ez a hét kifejezetten erős volt a mobiltokok dinamikusan fejlődő világában. Kedden mutattuk be a piac minden bizonnyal leginkább gyomorkavaróbb termékét, ami horrorisztikus szemeket, arcokat, de főleg fogsorokat varázsolt a mobil hátlapjára.

Ha szavaznunk kéne, akkor kreativitásban az Evil Dead inspirálta tokok nyertek, de troll faktort tekintve nyilván a robbanós tok viszi el a pálmát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik