Média

Újabb tévécsatorna kódolatlan

Kódolatlanul, azaz ingyenesen érhető el a Sláger TV műsora június 1. és 29. között a MinDig TV-n keresztül, jelentette be a tető- és szobaantennás digitális földfelszíni tévés rendszert működtető Antenna Hungária és a Tematic Media Group médiaszolgáltató csütörtökön.

A Sláger TV az E jelű multiplexen, a 30. programhelyen fogható, de szükség lehet a tévék, illetve a dekóderek újrahangolására, ebben a műsorszóró vállalat honlapja és ügyfélszolgálata segít. A Sláger TV élő műsora a DVB-T rendszeren kívül a MinDig TV applikációban is elérhető lesz Android, Windows és Apple iOS operációs rendszerrel rendelkező okostelefonon és táblagépen.

A Sláger TV-n a kódolatlan időszakban is minden hétköznap este új epizódokkal jelentkezik a csatorna saját gyártású reality műsora, a Drága családom, az Emilió Família, valamint Pordán Petra és Abaházi Csaba műsorvezetésével a Zeneposta című élő kívánságműsor is látható lesz a kódolatlan időszakban minden hétköznap délben.

Látható lesz a Sláger Híradó, amely elsősorban jó híreknek biztosít felületet, az itt szereplő művészektől megtudhatjuk a róluk szóló pletykák hátterében meghúzódó igazságot.  Új részekkel érkeznek a Sláger TV népszerű popzenei műsorai, a Nekünk 8, Zoltán Erika műsorvezetésével. A 7 Vezér a legfrissebb magyar zenékkel, hazai alkotókkal és újdonságokkal várja a nézőket minden héten. Ez egy slágerlista, melynek műsorvezetője a Belmondo zenekar frontembere, Czutor Zoltán.

A kódolatlan időszakban is új epizódokkal jelentkezik a csatorna interaktív, mulatós kívánságműsora, a Sztár Like, amely a Facebook közösségi oldal kedvelőinek ad teret a műsor szerkesztéséhez. Képernyőn lesz az Eszem-iszom, dínom-dánom, a Sláger TV Party és a latin amerikai zenéket elhozó Bailando című műsor is.

Nemrég interjút közöltünk a Sláger TV-t, a Sláger FM-et, a Fishing&Huntingot működtető Tematic Media Group tulajdonosával, Radu Morarral.

Postás volt, ma övé a leghallgatottabb rádió Budapesten
Interjú Radu Morarral, a leghallgatottabb budapesti rádió, a Sláger FM, valamint a veszprémi Méz Rádió, és több Magyarországon és külföldön működő tévécsatorna tulajdonosával, akit egyelőre még Andy Vajna sem tudott kiütni a nyeregből.
Bukta a Balatont a Rádió 1, a Médiatanács nyerte a pert
Egy tegnapi bírósági ítélet értelmében a Médiatanács jogszerűen veszi el a Rádió 1 Tihany frekvenciáját, mivel az azt működtető kft. elvesztette perét a grémium ellen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik