Média

Új műsort indított a Klubrádió

Utcafront címmel építészeti magazinműsor indult a napokban a Klubrádióban, mondta el Pataki Gábor, a rádió főszerkesztője.

A közösségi rádió új műsorában elsősorban város- és környezetépítésről, tervezésről, közösségi kultúráról esik szó, de azt is felvázolják benne, milyen a mai és milyen lesz a közeli jövőben elképzelhető Budapest.

Az Utcafront Budapesti séta című rovatában az egykori Budapest 100 program nyomába erednek, és egy-egy különleges, régi épületet, teret vagy városrészt mutatnak be. Perspektíva címmel Torma Tamás a főváros egy-egy új épületéről mond kritikát, de szó esik a fővároson kívüli területekről is: Sylvester Ádám Ybl-díjas építész hétről-hétre más európai nagyváros történetével és építészetével ismerteti meg a hallgatókat. A Magaslesen címmel jelentkező vitarovatban pedig a Liget projekttől a Budai vár átépítéséig a főváros kritikus beruházásait beszélik át.

A műsor, melynek műsorvezetője Rózsa Péter, szerkesztője Árva Brigitta, szombatonként 17 órakor jelentkezik, valamint ismétlésben csütörtökönként este 21 órakor is hallható.

popfm
Eldőlt: kormányközeli rádió indul a Class FM helyén
A Médiatanács a héten eldöntötte, hogy a kormányközeli pályázónak, a Hold Reklám Kft.-nek adja a Class FM egykori országos frekvenciáját. Indulhat a POP FM, tovább nő Orbán Viktor médiarendszere.
rádió1
Hogyan hallgathatták ezrek a nem létező Vajna-rádiót?
Újabb megmagyarázhatatlannak tűnő részlet a médiahatóság rádióhallgatottság-mérése körül.
spektrum-home_dtk-foto
D. Tóth Krisztával újul meg a Spektrum Home
A hamarosan ingyenessé váló és megújuló Spektrum Home csatornán is látható lesz az Elviszlek magammal című műsor. Más hazai tartalmak is lesznek a csatornán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik