Szórakozás

Lilu csalódott Friderikusz Sándorban

Alig két hónappal indulása után meg is szűnt Friderikusz Sándor vasárnapi műsora a MusicFM-en. A rádiós és televíziós műsorvezető a legutolsó adásban elég kritikusan elemezte pályatársai teljesítményét.

Lilu: Szerintem nem vagyok utálatos
A műsorvezető szerint szimplán kiszúrja, ami nem igaz.

Bár az adás már nem hallgatható vissza, a Bors információi szerint Friderikusz Liluról is ejtett pár, nem túlságosan kedves szót.

Az RTL-es Lilut, aki meg különböző tengerpartokon más és más bikiniben szereti magát fotóztatni, ahelyett, hogy valamirevaló életművet hozott volna létre, mindig az az érzésem, hogy ezek az emberek csak álcának használják a televíziós riporteri szakmát. Mindenki, akit megszólaltatnak, csak ürügy ahhoz, hogy önmagukat kellessék

– hangzott el a lap szerint az adásban.

Lilu egyébként az elmúlt fél évben összesen csak három fürdőruhás képet töltött fel közösségi oldalaira, illetve a Bors utánajárásának köszönhetően azt is megtudhattuk, hogy a jelenleg 41 éves műsorvezető nevéhez az elmúlt években 22 tévéműsor köthető, míg az 59 éves Friderikusz 20 televíziós műsorral büszkélkedhet.

A lap munkatársai amúgy Lilut is megkeresték, aki szűkszavúan csak annyit nyilatkozott, hogy csalódott.

Szomorúan veszem tudomásul, hogy eljött az az idő, amikor egykori televíziós példaképem szavaira már nem érdemes reagálnom

– nyilatkozta a Borsnak Lilu.

(Kiemelt kép: Facebook)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik