Kultúra

Gyurcsány is előkerül a Homeland új részében

A díjnyertes sorozat Budapesten forgatott epizódjában szerepel a DK pártelnöke.

A 444 szúrta ki, hogy (ha nem is fizikai valójában, de) Gyurcsány Ferenc is felbukkan a Homeland: A belső ellenség című krimi és drámasorozat új részében, amelyet a közelmúltban Budapesten forgattak.

Miként mi is beszámoltunk róla, még februárban derült ki, hogy hazánkba érkezik az öt Arany Glóbusszal kitüntetett széria stábja és velük a főszerepet játszó Claire Danes, hogy néhány jelenetet rögzítsenek a hetedik évad egyik részéhez. Akkor még nem lehetett tudni, hogy melyik lesz, azonban mára kiderült, hogy az All In című az, amely tegnap debütált a sorozatot gyártó Showtime amerikai csatornáján. Az epizódban Budapest (szokás szerint) nem önmagát, hanem (miként már sokszor) Moszkvát alakítja.

A hetedik évad tizenegyedik epizódjaként műsorra tűzött All Inben számos fővárosi helyszínt fedezhetünk fel, köztük az Andrássy utat, melyre az egyik jelenetben rákanyarodik egy autókonvoj. Ekkor figyel be egy villanyoszlopról egy választási plakát, amelyen a DK pártelnöke látható. Itt egy coub a jelenetről:

Emitt pedig maga a pillanat:

Fotó: Showtime/Fox 21

Az eset hasonló ahhoz az októberihez, amikor a Mr. Robot című hackeres drámasorozat harmadik évadnyitójában Orbán Viktor bukkant fel egy snittben, Donald Trump és Theresa May társaságában.

Orbán Viktor is szerepel a Mr. Robot új epizódjában
A hackeres drámasorozat 3. évadnyitójában bukkan fel a miniszterelnök, ráadásul nem akármilyen társaságban.
Kiemelt kép: MTI Fotó/Illyés Tibor

Ajánlott videó

Olvasói sztorik