Média

Távozik Szöllősi Györgyi a HírTV-től

Budapest, 2013. március 19. Szöllősi Györgyi televíziós műsorvezető az M1 televíziós csatorna Ridikül című női beszélgetős műsorában, az MTVA gyártóbázisának 7-es stúdiójában. MTVA Fotó: Zih Zsolt
Budapest, 2013. március 19. Szöllősi Györgyi televíziós műsorvezető az M1 televíziós csatorna Ridikül című női beszélgetős műsorában, az MTVA gyártóbázisának 7-es stúdiójában. MTVA Fotó: Zih Zsolt

Távozik Szöllősi Györgyi, a hírháttér műsorok műsorvezetője és D. Bányász Gergő belpolitikai főszerkesztő a HírTV-től, tudta meg a 24.hu. Mindketten közös megegyezéssel távoznak Simicska Lajos hírcsatornájától.

A ma bejelentett létszámleépítés rajtuk kívül egy-két vágót, riportert, grafikust és a háttérszemélyzet egyes tagjait érinti, legalábbis az eddig kiszivárgott információk alapján. A munkatársak arra számítanak, hogy Kálmán Olga Egyenesen című közéleti műsorát és a Híradó alkotói stábját nem érintik majd a leépítések, ahogy a magazinok közül a Célpont stábjára is szinte biztosan számít majd a csatorna vezetősége. Ám még most is zajlik az egyes kollégákkal való elbeszélgetés, így ezzel kapcsolatban teljesen biztosat még nem tudni.

A távozó Szöllősi Györgyi olyan műsoroknak volt korábban a műsorvezetője mint az Elmúlt8év, a Lapzárta és a Newsroom. D. Bányász Gergő felügyelete alá tartozott a Newsroom, a Lapzárta, az Elmúlt8év és a Frontvonalban, de ez utóbbi műsorok részben korábban, részben a választási időszak végével véget értek, így tulajdonképpen a két tévés feladat nélkül maradt, pontosabban D. Bányász még a Csörtét és a Főszerkesztők Klubját felügyelte. Szöllősi és D. Bányász is a köztévétől érkezett a HírTV-hez.

echo_tv_studio-1024x576-1024x576
Mészáros Lőrinc tévéjétől újabb vezetők távoznak
Mészáros Lőrinc eddigi bizalmi embere, Csík Zoltán után a pénzügyi és a műszaki igazgató is távozik a felcsúti milliárdos tévéjétől, ahol nemrég könyvvizsgálót váltottak és napok óta leltároznak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik