Média
Medgyessy Gergely, a UPCMagyarország új pr-vezetője

Medgyessy Péter fia a UPC Magyarország pr-vezetője lett

Szalay Dániel
Szalay Dániel

újságíró. 2018. 04. 11. 17:04

Korábban a témában:

Medgyessy Gergely lett a UPC Magyarország pr-részlegének vezetője. A szakember kinevezését a műsorterjesztéssel és internetes szolgáltatással foglalkozó kábelszolgáltató maga jelentette be. Az új vezető feladata a vállalati kapcsolatok menedzselése, a sajtóval történő kapcsolattartás, a vállalat társadalmi felelősségvállalási tevékenységének, illetve szolgáltatásainak pr-kommunikációs támogatása és a céges belső kommunikáció erősítése.

Büszkeséggel tölt el, hogy a UPC Magyarország nevében egy dinamikus és erőteljesen növekvő vállalatot képviselhetek, és egyben megtisztelő feladat, hogy a UPC-t a távközlési piac egyik legizgalmasabb időszakban támogathatom, testreszabott PR eszközök segítségével

– idézi a közlemény Medgyessy Gergelyt.

Több mint 20 éves hazai és nemzetközi pályafutása Medgyessy Gergelyt teljes mértékben a kommunikációs területhez kötik, tapasztalatait vállalati, ügynökségi, és közigazgatási területeken szerezte – írja a közlemény, konkrét cégnevek említése nélkül.

Medgyessy Gergely egy vele megjelent korábbi interjú alapján első diplomáját Párizsban történelem szakon, majd második diplomáját Budapesten, a Közgazdasági Egyetem nemzetközi gazdasági kapcsolatok szakirányán szerezte. Szakmai pályafutását a Külügyminisztériumban kezdte 1995-ben, ahol hat évig volt alkalmazásban, ebből négy évet Brüsszelben. Utána pályát váltott és a távközlés felé fordult, a Vivendinél helyezkedett el. Ezután hozta létre a TGG & Partnerst. A cég  európai uniós tanácsadással és lobbitevékenységgel foglalkozott. Munkájuk nagy részét az európai uniós folyamatok monitorozása és az azzal kapcsolatos tanácsadás tette ki. Megrendelőik nagyvállalatok, elsősorban a távközlési, az energia- és az építőiparból volt. A cég politikai viták tárgyát is képezte, mivel Medgyessy Gergely Medgyessy Péter volt miniszterelnök három gyermekének egyike.

Kiemelt kép: Medgyessy Gergely, a UPCMagyarország új pr-vezetője. Fotó: UPC Magyarország

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

2952552 10/07/2016 Ten giant portraits are posted on the windows of the Novaya Gazeta editorial office during a commemorative event marking the 10th anniversary of journalist Anna Politkovskaya death. Maksim Blinov/Sputnik
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.