Média

Sváby András lesz a „karmester” április 8-án

Sváby András műsorvezető. Fotó: ATV
Sváby András műsorvezető. Fotó: ATV

Sváby András lesz április 8-án az ATV választási műsorának műsorvezetője, vagy ahogy a csatorna fogalmaz, a „karmester”. Az ATV választási műsora már egy órával az urnazárás előtt, 18 órakor elkezdődik majd. Ebben a Heti Napló műsorvezetőjén kívül Rónai Egon politológusokkal elemzi majd a helyzetet, míg Krug Emília és Vujity Tvrtko a legfrissebb választási eredményeket figyelik.

A csatorna a választási műsorában összesen kilenc külső helyszínről jelentkezik élőben, lesz tudósító a választási irodában és minden parlamentbe jutásra esélyes pártközpontból is jelentkeznek a csatorna riporterei.

Az ATV már vasárnap 14 órától óránként Híradót is sugároz majd, ennek műsorvezetője Holló Márta és Simon András lesz. 15 órakor bemutatják a választási helyszíneket és különböző kulisszatitkokat mutatnak meg arról, hogyan készültek a választási műsorra. 16 órától választópolgárok véleményét kérdezi Somos András a Fórum című betelefonálós műsorban.

Németh S. Szilárd, a tévétársaság vezérigazgatója azt is elmondta, hogy a választási műsor szakmai vezetője Bednárik Imre, a ATV hírigazgatója lesz.

A magyar sajtó kategóriában Prima Primissima-díjat elnyerő Baló György szerkesztő Budapesten 2017. október 26-án. MTI Fotó: Czimbal Gyula
Miniszterelnök-jelölti tévévitát tart az RTL Klub
Baló György moderálja majd a vitaműsort az RTL Klubon. Orbán Viktor elutasította a meghívást.

Kiemelt kép: Sváby András műsorvezető. Fotó: ATV

Ajánlott videó

Olvasói sztorik