Média

ATV: Nem csak a logó változik

Borítókép: Az ATV stúdiója. Fotó: 24.hu/Berecz Valter
Borítókép: Az ATV stúdiója. Fotó: 24.hu/Berecz Valter
Kapcsolódó cikkek

A napokban már beszámoltunk róla, hogy március 15-től megújul az ATV, ami új arculat, egy új minimalista logó bevezetésével jár. Ma a csatorna azonban bejelentette, hogy többről is szó van.

Új hangja is lesz a csatornának és elkezdik a díszletek megújítását is.

Holnap, a szabad sajtó ünnepén az új logó mellett már a Start című műsor megújult díszletét is láthatják a nézők. Az új csatornahang Lutter Imre lesz. Az ATV közlése alapján az ő karakteres hangjára való váltás azt a célt szolgálja, hogy a fiatalos nézőket is integrálni képes kereskedelmi csatornák hangulatához illeszkedjenek.

„Mindent lecserélünk, ami felett eljárt az idő”

A közleményben úgy fogalmaznak, hogy „Magyarország vezető hírtelevíziójának” friss arculati elemeit a modernitás és a korszerűség jellemzi. Hozzáteszik: az ATV mindig azt tartja szem előtt, hogy a csatorna megújuljon és a kor igényeinek teljes mértékben megfeleljen. Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója elmondta, hogy a csatorna célja az is, hogy az új díszlettel a tévé méretbeli növekedését megmutassa a nézőknek.

Azt szeretnénk hangsúlyozni, hogy az ATV nagyon ambiciózus és mindig arra törekszik, hogy egyre jobbat alkosson. Az új wishekkel, arculati elemekkel, betűtípusokkal a jelenkori igényeknek kívánunk megfelelni, mindent, ami felett eljárt az idő, lecserélünk.

Elmondták azt is, hogy a mostani megújulás egy hosszú átalakulási folyamat része.

A közlemény szerint az elmúlt egy évben a nézettség folyamatosan és jelentősen nőtt, a kereskedelmi célcsoportban, a 18-49 évesek körében is erőteljes az emelkedés. Március első hetében az ATV hét műsorral szerepelt az 50 legnézettebb magyar tévéműsor között, az Esti Frizbivel, a Heti Naplóval,  #Bochkorral, Sas kabaréval, a Híradóval, a Civil a pályán című műsorral és még egy kabaréval, miközben soha nem volt még ilyen kiélezett a verseny a tévés piacon, hiszen a nézők 130-nál is több magyar nyelvű tévécsatorna közül válogathatnak.

Az ATV új logója 2018. március 15-től
Az ATV új logója 2018. március 15-től

 

Az ATV korábbi logója
Az ATV korábbi logója

 

Spíler 3 TV
Andy Vajna két új tévécsatornát indít
A nyáron elinduló új sportcsatornák, a Spíler 2 TV és a Spíler 3 TV román joghatóság alá tartoznak majd. A cél, hogy piacvezetővé váljon a TV2 Média Csoport.

Kiemelt kép: Az ATV stúdiója még a megújulás előtt. Fotó: 24.hu/Berecz Valter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik