Média

Új kézben a Feleségek luxuskivitelben

Hámori Barbara viszonylag új cége gyártja ezentúl a dúsgazdag magyar nők életét bemutató, a Feleségek luxuskivitelben című reality műsort a VIASAT3 tévécsatornának – írja a Sorozatwiki blog. A produkciót eddig a Show and Game gyártotta, a Feleségek luxuskivitelben következő, már berendelt szériáját viszont már a Scripted Productions készíti.

A Scripted Productionst tulajdonló Hámori Barbara mostanáig a TV2-n látható Korhatáros szerelem és az RTL Klubon futó A mi kis falunk című fikciós sorozatokat gyártó ContentLab&Factory-nál dolgozott vezető showrunnerként.

A Tanár főszereplői. rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
A mi kis falunkat váltja A Tanár
Kiderült, mikor kerül képernyőre Nagy Ervin főszereplésével a Der Lehrer című sorozat hazai adaptációja az RTL Klubon. A sorozatban közéleti-társadalmi témák is szóba kerülnek majd.

Egészen más feltételeket szeretett volna a megrendelő

A blog megkérdezte az érintetteket a Feleségek luxuskivitelben gyártójának cseréjéről. A reality korábbi gyártója úgy nyilatkozott, hogy nagyon büszkék rá, hogy ők készítették az első évadot, ami nagy munka volt, sok energiát fektettek bele, csak az előkészítés és a casting több mint egy esztendőt vett igénybe, de meglett az eredménye, hiszen a műsor zajos sikert aratott, a vélemények és reakciók elárasztották a teljes magyar sajtót. Závodszky Zoltán, a Show and Game egyik tulajdonosa hozzátette:

A licenctulajdonos NBCU a magyar siker és példa alapján új szempontokkal és tanulságokkal gazdagította a Real Housewives formátumot Európára. A megrendelő ezek után egy nagyon gyorsan képernyőre kerülő második szériát szeretett volna, de az elsőtől eltérően egészen más feltételekkel. Ezzel a Show and Game nem tudott azonosulni, és attól féltünk, hogy előre kódolva lesznek a konfliktusok a munka során a megrendelővel. Cégünknek hagyományosan nagyon jó kapcsolata van a Viasattal, más produkciót jelenleg is gyártunk számára. Ezt a kapcsolatot nem szerettük volna kockáztatni, ezért úgy döntöttünk, inkább más műsorainkra koncentrálunk.

Temesvári Marietta, a VIASAT3-at működtető Sony Pictures Television Networks CE (SPTN) tartalomfejlesztési vezetője azt nyilatkozta, hogy nagyon elégedettek voltak az első évad gyártócégével, és folytatják velük a közös munkát egy másik műsor esetében, a Feleségek luxuskivitelben esetében pedig mindössze arról van szó, hogy a Scripted Productionsszel már a Stíluspárbaj készítése során nagyon jól megtalálták a közös hangot és velük is folytatni szerették volna az együttműködést. Temesvári Marietta arról is beszélt, hogy a második évad felvételei jelenleg is zajlanak.Az új, második évadnak egyébként más médiás vonatkozása is van. Annak ugyanis egyik főszereplője lesz Yvonne Dederick, a TV2 volt társtulajdonosa, aki üzlettársával, Simon Zsolttal Andy Vajna kormánybiztosnak eladta a tévét, jelenleg pedig a Grandioso Talent Management tulajdonosa.

tévé, tv, régi készülék
Elöregedőben a magyarok tévéje
Bár javultak tavaly a magyar háztartások tévékészülékeinek műszaki adottságai, és egyre elterjedtebbek az okostévék, még mindig sok a 10 évnél öregebb készülék is.
médiafogyasztás, mobil, facebook
Sok időt töltenek a magyarok a közösségi médiával
A magyar netezők legjellemzőbb médiafogyasztási platformja lett a social media, de a tévénézésre és online hírportálok látogatására fordított idő is jelentős maradt, derül ki a legfrissebb kutatási adatokból.

Kiemelt kép: A Feleségek luxuskivitelben első évadának szereplői. Fotó: SPTN

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik