Média

A mi kis falunkat váltja A Tanár

A Tanár főszereplői. rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
A Tanár főszereplői. rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Kiderült, mikor kerül képernyőre Nagy Ervin főszereplésével a Der Lehrer című fikciós sorozat hazai adaptációja, A Tanár. A Műsorvízió blog vette észre, hogy kikerült az első közterületi plakát, innen lehet tudni, hogy a sorozat első adása március 31-én, szombaton 20 órakor lesz.

A fikciós sorozat ezek szerint A mi kis falunk című sorozat helyére kerül majd a műsorrácsban az RTL Klubon.

Arról, hogy új fikciós sorozaton dolgozik az RTL Magyarország, tavaly ősszel lehetett hallani először.

A mi kis falunk második évada egyébként rendkívül kedvező nézettséggel fut szombat esténként. Az sem kizárt, hogy készül belőle újabb évad is, de erről hivatalosat még nem kommunikált a csatorna.

Újabb részletek derültek ki a sorozatról

A hír megjelenését követően az RTL Magyarország is bejelentette az új fikciós sorozat indítását. A tájékoztatás alapján az új saját gyártású sorozat egy iskolai közösség rendhagyó hétköznapjaiba enged majd bepillantást, emellett a dráma és komédia eszközeivel társadalmi és közéleti kérdéseket is feszeget majd. Nagy Ervin főszereplő fizika-kémia-és testnevelés tanárt, Anger Zsolt iskolaigazgatót, Ubrankovics Júlia magyar szakos tanárnőt alakít majd, mellettük pedig Elek Ferencet, Simon Kornélt, Ötvös Andrást is központi szerepekben láthatják hamarosan az RTL Klub nézői. Az új sorozat nyolc részből áll majd és minden héten szombaton a már említett 20 órai időpontban kezdődik majd. A különálló részek olyan közéleti, társadalmi kérdéseket feszegetnek majd mint például az örökbefogadás, identitás keresés vagy például a tinédzserek rivalizálása.

Készült egy videóinterjú is a főszereplővel, Nagy Ervinnel.

Kapitány Iván: Erőre kapott a hazai sorozatgyártás
Exkluzív interjú az RTL Klubon látható A mi kis falunk rendezőjével, valamint Boris Mihállyal, a TV2 Korhatáros szerelmét is gyártó ContentLab&Factory sorozatgyártóba befektető cég társtulajdonosával.

Kiemelt kép: A Tanár főszereplői. Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ajánlott videó

Olvasói sztorik