Média

Rekorddal indított A mi kis falunk

Nézettségi rekordot hozott A mi kis falunk című fikciós tévésorozat új évadának premiere az RTL Klubnak a hétvégén. A Nielsen Közönségmérés adatai alapján a 18-49-es korcsoport és a teljes lakosság körében is az idei év eddigi legnézettebb műsora lett a szombati évadnyitó epizód.

A kereskedelmileg kiemelt 18-49-es korcsoportban a televíziót nézők 28,6 százaléka – 520.215 néző – választotta szombat esti szórakozásnak a műsort. A teljes lakosság körében 1.168.341 nézője volt a sorozat második évadának első epizódjának – közölte az RTL Klub.

Az eredeti szlovákiai sorozat hazai adaptált változatát a ContentLab&Factory nevű hazai műsorgyártó cég készíti az RTL Magyarországnak.

Interjút olvashatnak portálunkon Kapitány Ivánnal, A mi kis falunk rendezőjével, akivel még a premier előtt beszélgettünk a sorozatgyártás kulisszatitkairól.

Kapitány Iván: Erőre kapott a hazai sorozatgyártás
Exkluzív interjú az RTL Klubon látható A mi kis falunk rendezőjével, valamint Boris Mihállyal, a TV2 Korhatáros szerelmét is gyártó ContentLab&Factory sorozatgyártóba befektető cég társtulajdonosával.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik