Média

Újra változnak az RTL Klub estéi

Sebestyén Balázs, A Fal műsorvezetője
Sebestyén Balázs, A Fal műsorvezetője

Egy hét telt el azóta, hogy legutóbb először a TV2, majd az RTL Klub nagy műsorrendváltozást jelentett be, majd nem sokkal később a TV2 egy újabb változtatásra szánta el magát. Most tovább folytatódik az időpont-tologatás.

Ezúttal az RTL Klub döntött úgy, hogy megváltoztatja egyes esti műsorai kezdési időpontját. A Sorozatwiki blog vette észre, hogy öt perccel hosszabb lesz ettől a héttől az RTL Híradó, és emiatt ugyanennyivel későbbre, 19:10-re kerül át a Fókusz című bulvármagazin. A Fal című gameshow kezdési időpontja is 5 perccel későbbre, 19:40-re kerül át, ráadásul 5 perccel megnő az időtartama is. Így viszont már csak 10 perccel később, az elmúlt egy hétben megszokott 20:55 helyett 21:05-kor tud kezdődni a Barátok Közt című napi sorozat. Az Éjjel-Nappal Budapest című műsort 21:45-re mozgatja át a csatorna. A heti sorozatok (Dr. Csont, Szulejmán, Halálos fegyver) kezdési időpontja ezúttal nem változik, marad a 22:40, illetve a 22:55, valamint a Házon kívül is a legutóbbi, egy héttel ezelőtti műsorváltozáskor életbe lépett új időpontban startol.

Story TV, Story4. MTI Fotó: Balaton József
Mészáros Lőrincék forgolódnak a Story TV körül
Csík Zoltán, a felcsúti polgármester embere nem tagadta a kapcsolatot. A tévé tulajdonosváltása körül azonban információink szerint egyelőre nehézségek támadtak.

Kiemelt kép: Sebestyén Balázs, A Fal műsorvezetője. Fotó: RTL Klub, Bársony Bence

Ajánlott videó

Olvasói sztorik