Média

Visszatér az RTL Klub egyik legsikeresebb műsora?

Nyerő páros
Nyerő páros

A SorozatWiki blog információi szerint visszatér a Sebestyén Balázs vezette Nyerő Páros című műsor az RTL Klubra, várhatóan 2018 második felében. A csatorna marketing és kommunikációs igazgatóságán azonban a blog hiába érdeklődött, mert sem megerősítést, sem cáfolatot nem kaptak, mindössze ennyi volt a válasz:

Az RTL Magyarország a 2018-as esztendőben is számos produkcióval készül a tavaszi és őszi időszakra. Az induló műsorokról a megfelelő időben tájékoztatjuk a nézőket és a sajtó munkatársait

– írta a csatorna.

A blog egyébként azért azt tartja reálisnak, hogy az év második felében kerül képernyőre a műsor, mert idén tavasszal jön a Konyhafőnök című műsor civil évada.

A Nyerő Páros című sztár reality először 2016 őszén volt képernyőn az RTL Klubon. A valóságshow-ban nyolc sztárpár – Szabó Zsófi és Kis Zsolt, Gergely Róbert és Némedi-Varga Tímea, Kabát Péter és Róka Adrienne, Papp Gergő és Juhász Judit, Peller Anna és Lukács Miklós, Valkó Eszter és Radócz Péter, Pumped Gabo és Sebestyén Ágnes, valamint az Éjjel-Nappal Budapestből megismert Király Péter és Kovács Dóra – beköltözött egy Budapest környéki villába, ahol különböző feladatokat is teljesíteniük kellett. A műsor olyannyira sok néző érdeklődését váltotta ki, hogy az adott év legnézettebb napi produkciója lett.

A 2016-os évadot egyébként Peller Anna és Lukács Miklós nyerte.

Bakai Mátyás
Eldőlni látszik, ki indíthat új országos kereskedelmi rádiót
A Médiatanács kizárta az országos pályázatból a Class FM-et. Bakai Mátyás, a pályázaton egyedül maradó kft. tulajdonosa néhány hónapja még Andy Vajnának dolgozott, sőt a cég jelenleg is a Rádió 1 partnere.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik