Média
Watching tv and using remote control

Változik a TV2 és az RTL Klub műsorrendje

Szalay Dániel
Szalay Dániel

újságíró. 2018. 02. 19. 10:05

Lehet újra megtanulni, mikor kezdődik a Barátok közt, A Fal, vagy éppen a Tények Extra és az Áll az alku.
Korábban a témában:

A két kereskedelmi tévé, illetve A Piramis és A Fal között kialakult csata következtében ismét új műsorrendet kénytelenek megtanulni mától a tévénézők, már persze azok, akik még képesek észben tartani egyáltalán, hogy mikor kezdődik kedvenc műsoruk, és ennek megfelelően ülnek le a képernyő elé.

Egy héttel azután, hogy az RTL Klub megnövelte A Fal című gameshowjának időtartamát – nyilván azért, hogy annak rövidebb időtartama miatt ne kerüljön versenyhátba A TV2-n futó A Piramis című műsorhoz képest – most A Piramis bruttó időtartama is megnő. Szemben azonban az RTL Klubbal, ahol a műsor lazább vágásával érték el az időtartam növekedését, a TV2-nél a SorozatWikinek azt mondták, egy plusz reklámblokkal oldják meg a „hosszítást”, vagyis valójában nem a nettó műsoridő nő. Így némi reklámbevételre is szert tesz a TV2, ami a legutóbbi ismert pénzügyi mutatói alapján 7,2 milliárd forint körüli veszteséggel működik. Ez persze nem mellékes szempont, de a fő ok nyilván A Piramis és A Fal közti kőkemény háború. A gameshow a TV2-n így az eddigi 90 perc helyett 15 perccel tart majd tovább mint eddig. Emiatt 20:35 helyett csak 20:50-kor indul majd a csatornán Gundel Takács Gáborral az Áll az alku című táskás vetélkedő, és a Tények Extra kezdési időpontja is 22:15-re tolódik ki, míg a rákövetkező műsorok 22:40-re csúsznak.

Az RTL Klubnál a legújabb változás az, hogy mint azt a csatorna vasárnap este közölte, hétfőtől új időpontban, 19:05-kor kezdődik a Fókusz című bulvárműsoruk. A Fal, Sebestyén Balázs és a játékosok pedig csak 19:35-től, a múlt heti időponthoz képest fél órával később várják a nézőket. A változás miatt új időpontra kerül a Barátok közt is, ami ezentúl 20:55-kor kerül képernyőre hétfőtől-péntekig. Az Éjjel-Nappal Budapest 21:35-től jelentkezik majd hétköznaponként.

Módosul a Házon Kívül című riportműsor adásnapja is. Boros Krisztina a jövőben kedd esténként várja a nézőket a képernyők elé. További változás, hogy a Halálos fegyver című sorozat premier epizódjai ezentúl csütörtök esténként lesznek.

Frissítés: újabb változás

A ma délelőtt megírt műsorváltozásokhoz képest is újabb változást jelentett be hétfőn délután a TV2. A Tények Extra például nem kezdődik majd el 22:15-kor, hanem jóval későbbre száműzik, és rövidebb lesz a táskás műsor Gundel Takács Gáborral, és bekerül egy Drágám add az életed is. Erről bővebben itt írunk.

Story TV, Story4. MTI Fotó: Balaton József
Mészáros Lőrincék forgolódnak a Story TV körül
Csík Zoltán, a felcsúti polgármester embere nem tagadta a kapcsolatot. A tévé tulajdonosváltása körül azonban információink szerint egyelőre nehézségek támadtak.
Szeretnél személyre szabottan híreket olvasni a mobilodon?
Töltsd le a 24.hu app-ot, és tájékozódj hiteles forrásból megbízhatóan és gyorsan! A 24.hu
vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

A picture taken on October 4, 2016 shows a cameraman walking through the concrete obstacles in the disputed Kosovo-Montenegro border in the village of Cakor, western Kosovo. 
There are no guards in the uninhabited Rugova mountains bordering Montenegro, only sheep on pasture land, but a dispute over defining the borderline could push Kosovo into chaos as the political opposition views the demarcation deal as close to "treason". The tiny Balkan territory, which unilaterally proclaimed independence from Serbia in 2008, last year reached a border demarcation agreement with its western neighbour, but Kosovo's parliament has yet to ratify it.
 / AFP PHOTO / ARMEND NIMANI

Azt sem tudni, hol végződnek Magyarország szomszédai

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.