Média

Új szerepben a UPC Magyarország vezérigazgatója

Robert Redeleanu
Robert Redeleanu

Személyi változásokat jelentett be a UPC a közép-kelet-európai vállalatainak élén. Idén április elsejétől Robert Redeleanu, a UPC Magyarország és UPC Románia jelenlegi vezérigazgatója irányítja majd a UPC lengyelországi vállalatát, miután Frans-Willem de Kloet, a UPC Lengyelország jelenlegi vezetője úgy döntött, távozik a cégtől. Robert Redeleanu ugyanezen időponttól egyszerre fogja ellátni a UPC Magyarország és UPC Lengyelország vezérigazgatói feladatait, új megbízatása miatt ugyanakkor március végén megválik a romániai cég élén betöltött pozíciójától.

A UPC Lengyelország a távközlési óriás közép-kelet-európai régiójának legnagyobb vállalata.

A Liberty Global jelezte, említett leányvállalatai továbbra is önálló szervezetként működnek tovább mindkét országban.

Sopov István, Adaptive Media, az IAB Hungary új elnöke
Új elnök a DKT élén, indul az új webes mérés
A Digitális Közönségmérési Tanács taggyűlése új elnököt és tisztségviselőket választott a szervezet 12 tagú vezetésébe. Bejelentették azt is, indul az Overnight, a napi közönségadat-mérés.

Robert Redeleanu 2013-ban csatlakozott a Liberty Global csoporthoz Romániában, 2016 óta látja el a UPC Magyarország vezetését is Románia mellett. A vezető korábban hazájában és külföldi FMCG cégeknél szerzett tapasztalatot, vezető marketing, menedzsment és értékesítési pozíciókban. A Román Közgazdasági Akadémia elvégzését követően az Unilever dél- és közép-európai régiójában marketingszakemberként kezdte karrierjét, majd ugyanebben a régióban, valamint az Oroszország – Ukrajna – Belorusszia régióban marketingigazgatóként dolgozott, és kipróbálta magát a Telemobil/Zapp vezető mobilkommunikációs vállalatnál is. A UPC Romániához történt csatlakozását megelőző három évben a Scandia, Románia egyik legnagyobb élelmiszeripari cégének volt az ügyvezető igazgatója.

Story TV, Story4. MTI Fotó: Balaton József
Mészáros Lőrincék forgolódnak a Story TV körül
Csík Zoltán, a felcsúti polgármester embere nem tagadta a kapcsolatot. A tévé tulajdonosváltása körül azonban információink szerint egyelőre nehézségek támadtak.

Kiemelt kép: Robert Redeleanu. Fotó: UPC

Ajánlott videó

Olvasói sztorik