Média
Robert Redeleanu

Új szerepben a UPC Magyarország vezérigazgatója

Szalay Dániel
Szalay Dániel

újságíró. 2018. 02. 16. 11:49

Személyi változásokat jelentett be a UPC a közép-kelet-európai vállalatainak élén. Idén április elsejétől Robert Redeleanu, a UPC Magyarország és UPC Románia jelenlegi vezérigazgatója irányítja majd a UPC lengyelországi vállalatát, miután Frans-Willem de Kloet, a UPC Lengyelország jelenlegi vezetője úgy döntött, távozik a cégtől. Robert Redeleanu ugyanezen időponttól egyszerre fogja ellátni a UPC Magyarország és UPC Lengyelország vezérigazgatói feladatait, új megbízatása miatt ugyanakkor március végén megválik a romániai cég élén betöltött pozíciójától.

A UPC Lengyelország a távközlési óriás közép-kelet-európai régiójának legnagyobb vállalata.

A Liberty Global jelezte, említett leányvállalatai továbbra is önálló szervezetként működnek tovább mindkét országban.

Sopov István, Adaptive Media, az IAB Hungary új elnöke
Új elnök a DKT élén, indul az új webes mérés
A Digitális Közönségmérési Tanács taggyűlése új elnököt és tisztségviselőket választott a szervezet 12 tagú vezetésébe. Bejelentették azt is, indul az Overnight, a napi közönségadat-mérés.

Robert Redeleanu 2013-ban csatlakozott a Liberty Global csoporthoz Romániában, 2016 óta látja el a UPC Magyarország vezetését is Románia mellett. A vezető korábban hazájában és külföldi FMCG cégeknél szerzett tapasztalatot, vezető marketing, menedzsment és értékesítési pozíciókban. A Román Közgazdasági Akadémia elvégzését követően az Unilever dél- és közép-európai régiójában marketingszakemberként kezdte karrierjét, majd ugyanebben a régióban, valamint az Oroszország – Ukrajna – Belorusszia régióban marketingigazgatóként dolgozott, és kipróbálta magát a Telemobil/Zapp vezető mobilkommunikációs vállalatnál is. A UPC Romániához történt csatlakozását megelőző három évben a Scandia, Románia egyik legnagyobb élelmiszeripari cégének volt az ügyvezető igazgatója.

Story TV, Story4. MTI Fotó: Balaton József
Mészáros Lőrincék forgolódnak a Story TV körül
Csík Zoltán, a felcsúti polgármester embere nem tagadta a kapcsolatot. A tévé tulajdonosváltása körül azonban információink szerint egyelőre nehézségek támadtak.

Kiemelt kép: Robert Redeleanu. Fotó: UPC

Szeretnél személyre szabottan híreket olvasni a mobilodon?
Töltsd le a 24.hu app-ot, és tájékozódj hiteles forrásból megbízhatóan és gyorsan! A 24.hu
vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

A picture taken on October 4, 2016 shows a cameraman walking through the concrete obstacles in the disputed Kosovo-Montenegro border in the village of Cakor, western Kosovo. 
There are no guards in the uninhabited Rugova mountains bordering Montenegro, only sheep on pasture land, but a dispute over defining the borderline could push Kosovo into chaos as the political opposition views the demarcation deal as close to "treason". The tiny Balkan territory, which unilaterally proclaimed independence from Serbia in 2008, last year reached a border demarcation agreement with its western neighbour, but Kosovo's parliament has yet to ratify it.
 / AFP PHOTO / ARMEND NIMANI

Azt sem tudni, hol végződnek Magyarország szomszédai

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.