Média

FOX-tartalmakkal erősít a Telekom

FOX+ foxplus
FOX+ foxplus

A Fox Networks Group bejelentette, hogy február elsején Magyarországon is elindítja új on-demand (lekérhető tartalmakat kínáló) szolgáltatását a Magyar Telekommal együttműködésben. A FOX+ egy új digitális video streaming szolgáltatás, amelyet a Fox Networks Group indított Európa- és Afrika-szerte, és amely a 21st Century Fox legjobb drámai, vígjáték- és animációs sorozatait tartalmazza. A FOX+ hozzáférést biztosít prémium tartalmakhoz, ikonikus sorozatok teljes évadjaihoz, és világszerte több ezer órányi műsort kínál a nézőknek számos műfajban.

A FOX+ hazánkban február elsejétől érhető el a Magyar Telekom MoziKlub előfizetői számára. A FOX+ tartalmai egy különálló, könnyen felismerhető könyvtárban kapnak helyet, mely elérhető a tévés set top box-on keresztül, illetve bárhol a neten TV GO-val táblagépen, okostelefonon és a weben keresztül, maximális rugalmasságot kínálva a nézőknek kedvenc sorozataikhoz.

A moziklubosok a FOX+ műsortárában megtalálják majd a The Walking Dead 1-7. évadát, az Így jártam anyátokkal 1-9. évadát és a díjnyertes Empire 1-3. évadát is. Megnézhetik továbbá Hugh Laurie főszereplésével a Dr. Chance első évadát, a 11.22.63 sorozatot James Francóval, a Marvel Légió sorozatának első évadát és Robert Kirkman Outcast sorozatának első évadát. A FOX+ műsortára havonta bővül további szériákkal.

Nagyon örülünk, hogy a Magyar Telekommal együttműködésben Magyarországon is elindíthatjuk a FOX+ szolgáltatást. Fontos mérföldkő ez számunkra, mert a Közép- és Kelet-Európai régióban itt vezetjük be először az új video-on-demand szolgáltatásunkat. A Fox Networks Group célja, hogy prémium tartalmait és ikonikus sorozatait a lehető legtöbb nézőhöz eljuttassa. A FOX+ lehetőséget biztosít arra, hogy nézőink non-lineáris módon is hozzáférjenek 21st Centrury Fox Studios népszerű tartalmaihoz, és kedvenc sorozataikat bárhol és bármikor elérjék

– nyilatkozta Carlos Ortega, a Fox Networks Group Közép- és Kelet-Európáért felelős alelnöke.

A Fox Networks Group európai és ázsiai igazgatósága 151 tévécsatornát és számos digitális szolgáltatást működtet 25 irodából a régió 58 országában, köztük olyan csatornákat mint a FOX, a FOX Sports vagy a National Geographic. Tartalmaik 250 millió nézőhöz jutnak el 150 millió háztartásban.

Szikszai Péter vezérigazgató-helyettes beszél az Echo TV fejlesztéseinek hátteréről és a televízió stratégiai céljainak ismertetéséről szóló sajtótájékoztatón a XIV. kerületi Angol utcában, az Echo TV I. emeleti stúdiójában 2017. december 4-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Távozott az ECHO TV kulcsfigurája
Szikszai Péter vezérigazgató-helyettes váratlanul kikerült Mészáros Lőrinc tévéjének irányításából, értesült a 24.hu.

Február 1-jétől az alábbi sorozatok lesznek elérhetőek a FOX+ műsortárában:

  • The Walking Dead (1-7. évad)
  • Így jártam anyátokkal (1-9. évad)
  • Outcast (1. évad)
  • Légió (1. évad)
  • Wayward Pines (1-2. évad)
  • Da Vinci démonai (1-3. évad)
  • 11.22.63 (1. évad)
  • Empire (1-3. évad)
  • Atlanta (1. évad)
  • Dr. Chance (1. évad)
  • Az Álmosvölgy legendája (1- 3. évad)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik