Média

Új kommunikátorok az RTL-nél

RTL Magyarország
RTL Magyarország

Böjte Pirossal és Lukács Attilával bővült nemrégiben a tavalyi átalakításokat követően az RTL Magyarországnál létrejött marketing és kommunikációs osztály. Böjte Piros január 15-én csatlakozott a tévétársasághoz, ahol a közel öt évig az RTL-nél dolgozó Molnár Boglárka helyét vette át – írta meg a SorozatWiki blog.

Az ATV stúdiója. Fotó: 24.hu/Berecz Valter
Új műsort indít az ATV, és visszahoz egy régit
A HírTV-hez hasonlóan az ATV is olyan választási riportműsort indít, mely az utca emberét, azaz a szavazásra jogosultakat kérdezi a politikusokról. Visszatér ezenkívül a Csatt.

Böjte Piros 2001-től szerkesztőként dolgozott többek között a Mónika, a Balázs Show, az Ecopoly, a Benne leszek a tévében és az Anyacsavar című RTL-es műsoroknál, majd 2007-től a Barátok közt sajtófőnöke lett, de tíz év után tavaly decemberben távozott. Böjte amellé a Gedeon Bea mellé került, aki az X-Faktor mellett A mi kis falunk valamint a Válótársak komplett kommunikációjával foglalkozik.

Böjte jelenleg A Fal, A Konyhafőnök valamint az éppen castingot tartó Survivor ügyeivel foglalkozik. Lukács Attila, aki november második felében csatlakozott a céghez, elsősorban a hírterülethez tartozó témákkal foglalkozik.

Lukács Attila karrierjét a Duna Televíziónál híradós riporterként kezdte, majd 2006-tól sajtómenedzserként dolgozott. 2008 nyarán a TV2-nél lett szövegíró, majd 2013 elején az Indexhez ment át, ahol részt vett az Index2 felállításában, ezt követően pedig az Index szerkesztője volt. 2013 novemberében a Viasat pr-menedzsere lett: nevéhez fűződik egyebek mellett az Észbontók 2. évada, az Ádám keresi Évát és a Totalcar című műsorok kommunikációja. Egyéves, a  Lounge Communicationsnál tett ügynökségi kitérő után lett az RTL Magyarország munkatársa.

Az RTL Magyarországnál tavaly nyáron kezdődtek átalakulások a kommunikáció területén, amikor is távozott Pécsi Norbert sajtófőnök és Révész Zsuzsa osztályvezető. Pécsi időközben a Közútkezelőhöz tért vissza, harmadjára. Pécsi és Révész távozása után teljesen átalakult a csatorna kommunikációja, ahol összevonták a marketing és a kommunikációs területet, és annak irányítását az X-Faktor korábbi felelős szerkesztőjére, Schiwert Takács Lászlóra bízták.

Yvonne Dederick
Ráerősít a TV2 volt társtulajdonosa
Új területeken erősít Yvonne Dederick, a TV2 volt társtulajdonosa, akinek cége kizárólagos tulajdonos lett a Grandiosóban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik