Média

Új vezető az InfoRádiónál

InfoRádió
InfoRádió

Új kereskedelmi igazgatója van tegnaptól a budapesti vételkörzetű InfoRádiónak Turú Henrik személyében.

Turú Henrik. fotó: Linkedin
Turú Henrik. Fotó: Linkedin

Turú Henrik a Linkedin profilja alapján 4 éven át, 2017 júniusáig a Viasat3 és Viasat6 csatornákat működtető Viasat Hungáriánál, illetve a Viasat felvásárlása után, 2016-tól a jogutód Sony Pictures Television Networksnél volt kiemelt ügyfélkapcsolati menedzser. A tévé előtt ugyancsak 4 évet töltött el a Juventus Rádiónál szintén kiemelt ügyfélkapcsolati munkatársként 2009-től 2013-ig.

A szakember 2006 és 2009 között a Cinema City Hungary-nál volt reklámértékesítő: itt a mozihálózat reklámjainak értékesítése tartozott hozzá. Turú Henrik  2001 és 2006 között az RTL Klubnál B2b marketingesként kezdte pályáját. E minőségében a vállalat marketingkommunikációs anyagainak írásában, szerkesztésében, vállalati (B2B) kampányok lebonyolításában vett részt, továbbá honlapot szerkesztett.

Az InfoRádiónál 2016 szeptembere óta betöltetlen volt a kereskedelmi igazgatói pozíció. Ekkor mentették fel Hamvas Mártát, az addigi kereskedelmi igazgatót hét hónappal kinevezése után és vette át Molnár Hajnalka kereskedelmi asszisztens a feladatait.

Az InfoRádiónak 2017 októberéig a CEMP (Közép-európai Médiaszolgáltató Zrt.), Spéder Zoltán médiavállalkozása volt a tulajdonosa, ekkor Módos Márton főszerkesztő-ügyvezető újonnan alakított cége, a 881 Média Investment Kft. megvette a hírrádiót. Az Infóval összefüggő hír az is, hogy nemrég visszahozták az egyszer már használt InfoStart márkájukat, és e néven önálló internetes hírszolgáltatásba kezdtek.

Andy Vajnánál a Retro Rádió reklámideje
Andy Vajna tavalyi alapítású cégéhez került az ingyenes frekvencián sugárzó egykori Rádió Q reklámidejének értékesítése. A Médiatanács nem lát összeférhetetlenséget az ügyben.

Kiemelt kép: Turú Henrik. Fotó: Linkedin

Ajánlott videó

Olvasói sztorik