Média
InfoRádió

Új vezető az InfoRádiónál

Szalay Dániel
Szalay Dániel

újságíró. 2018. 01. 09. 09:52

Korábban a témában:

Új kereskedelmi igazgatója van tegnaptól a budapesti vételkörzetű InfoRádiónak Turú Henrik személyében.

Turú Henrik. fotó: Linkedin
Turú Henrik. Fotó: Linkedin

Turú Henrik a Linkedin profilja alapján 4 éven át, 2017 júniusáig a Viasat3 és Viasat6 csatornákat működtető Viasat Hungáriánál, illetve a Viasat felvásárlása után, 2016-tól a jogutód Sony Pictures Television Networksnél volt kiemelt ügyfélkapcsolati menedzser. A tévé előtt ugyancsak 4 évet töltött el a Juventus Rádiónál szintén kiemelt ügyfélkapcsolati munkatársként 2009-től 2013-ig.

A szakember 2006 és 2009 között a Cinema City Hungary-nál volt reklámértékesítő: itt a mozihálózat reklámjainak értékesítése tartozott hozzá. Turú Henrik  2001 és 2006 között az RTL Klubnál B2b marketingesként kezdte pályáját. E minőségében a vállalat marketingkommunikációs anyagainak írásában, szerkesztésében, vállalati (B2B) kampányok lebonyolításában vett részt, továbbá honlapot szerkesztett.

Az InfoRádiónál 2016 szeptembere óta betöltetlen volt a kereskedelmi igazgatói pozíció. Ekkor mentették fel Hamvas Mártát, az addigi kereskedelmi igazgatót hét hónappal kinevezése után és vette át Molnár Hajnalka kereskedelmi asszisztens a feladatait.

Az InfoRádiónak 2017 októberéig a CEMP (Közép-európai Médiaszolgáltató Zrt.), Spéder Zoltán médiavállalkozása volt a tulajdonosa, ekkor Módos Márton főszerkesztő-ügyvezető újonnan alakított cége, a 881 Média Investment Kft. megvette a hírrádiót. Az Infóval összefüggő hír az is, hogy nemrég visszahozták az egyszer már használt InfoStart márkájukat, és e néven önálló internetes hírszolgáltatásba kezdtek.

Budapest, 2011. február 4.
Andrew G. Vajna filmproducer, a filmipar reformjáért felelős, 2011 januárjában kinevezett kormánybiztos interjút ad dolgozószobájában a Magyar Távirati Irodának.
MTI Fotó: Kollányi Péter
Andy Vajnánál a Retro Rádió reklámideje
Andy Vajna tavalyi alapítású cégéhez került az ingyenes frekvencián sugárzó egykori Rádió Q reklámidejének értékesítése. A Médiatanács nem lát összeférhetetlenséget az ügyben.

Kiemelt kép: Turú Henrik. Fotó: Linkedin

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Egerszalók, 2016. szeptember 13.
Az Egerszalóki Gyógy- és Wellnessfürdő - Saliris Spa és Konferencia Hotel épülete a Forrás út 4. szám alatt. A vizet 1992-ben az Egészségügyi Minisztérium gyógyhatásúnak minősítette. Ennek jelentőségét felismerve épült a Saliris Resort gyógyszálloda. 
MTVA/Bizományosi: Faludi Imre 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.