Média

Újra igazgatót cserél az InfoRádió

Hamvas Márta, az InfoRádió új kereskedelmi és termékfejlesztlési igazgatója
Hamvas Márta, az InfoRádió volt kereskedelmi és termékfejlesztési igazgatója. Fotó: LinkedIn

Idén februárban nevezték ki Hamvas Mártát kereskedelmi és termékfejlesztési igazgatónak a Spéder Zoltán érdekeltségei közé tartozó CEMP médiacsoport leányvállalatként működő InfoRádiónál, most viszont – mindössze hét hónappal később – leváltották.

Hamvas Mártát szeptember 15-i hatállyal mentették fel a budapesti hírrádió kereskedelmi igazgatói posztjából. Hamvas közös megegyezéssel távozik a cégtől.

Amíg megoldják az utódlást, Molnár Hajnalka kereskedelmi asszisztens végzi az értékesítéssel kapcsolatos teendőket.

Hamvas az InfoRádió előtt 2011-től a TV2 kereskedelmi részlegénél dolgozott, elsősorban  szponzorfinanszírozott tartalmakkal foglalkozott. Korábban üzletfejlesztési csoportvezetőként, majd 2014 augusztusától a szponzorfinanszírozott műsorokért felelős vezetőként tevékenykedett. A TV2 előtt a Viasat3-nál, az Astra Zenecánál, a Pepsi Colánál és a Coty Hungarynél is megfordult, ugyancsak az értékesítésen.

Arról, hogy Hamvas Márta most hol folytatja, egyelőre nincs hír.

Hamvast egyébként azután hívták az InfoRádióhoz, hogy az értékesítési csapatot korábban vezető Erdélyi Erzsébet az év elején az Atmedia sales house-hoz igazolt át szponzorációs vezetőnek. (Az Atmedia kereskedőház értékesíti egy ideje többek között az Andy Vajna kormánybiztos által felvásárolt TV2 reklámidején kívül az MTVA reklámperceit is.)

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik