Média

Jön a Válótársak új évada

Válótársak
Válótársak

Korábban már írtunk róla, hogy mivel Kolosi Péter programigazgató nem talált a műsornak szabad idősávot, csak 2018-ban kerül az RTL Klub képernyőjére a Válótársak fikciós sorozat 3. évada, melyben még látható lesz a TV2-hez átszegődő Stohl András is. Az viszont sokáig csak találgatások tárgyát képezte, mikortól lesz újra látható a népszerű sorozat jövőre. Mostanra viszont az RTL Klub hivatalossá tette: már  január 4-től érkezik az új évad, benne a nőfaló Bálint szerepét játszó Stohl Andrással, valamint Dávid (Scherer Péter) és Joci (Lengyel Tamás) életével.

A Válótársak minden csütörtökön este lesz látható, közvetlenül a Barátok közt után.

Az RTL-től kapott előzetes szerint a széria harmadik évadában a nőfaló ingatlanügynök még mindig azon dolgozik majd, hogy visszaszerezze bizalmatlan feleségét, Zsófit (Gubás Gabi), aki egyre szorosabb kapcsolatba kerül Bálint öccsével, a jóképű és gazdag Péterrel (Nagy Ervin). Eközben Dávid új románca sem úgy alakul, ahogy azt a férfi álmaiban elképzelte. Joci pedig szeretne mindent megadni gyermekeinek, ezért elvállal egy gyanúsan jól fizető munkát, ami miatt komoly bajba kerül.

A heti fikciós sorozat első évada 2015 novemberében indult az RTL Klubon és nagyon sokan nézték, majd a második széria 2016 novemberében indult és szintén jó számokat hozott.

Dirk Gerkens vezérigazgató a TV2 Csoport tavaszi műsorait bemutató tájékoztatón a budapesti High Note Sky bárban 2017. február 8-án. A vezérigazgató szerint "hamarosan, valamikor az idei évben" behozhatják a kereskedelmi célcsoportban meglévő hátrányukat az RTL Magyarországgal szemben. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt
TV2-vezér: Maradok!
Dirk Gerkens azt mondta, nem igaz, hogy Vaszily Miklós MTVA-vezér kerül a helyére Andy Vajna tévétársasága élén. Azt is mondta, nem számviteli trükk volt az RTL-nek küldött 4,7 milliárd forint összegű TV2-számla.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik