Média

Mától kódolatlan Vajna filmcsatornája

A Mozi+ filmcsatorna mától egészen a jövő év első napjáig ingyenesen, kódolatlanul fogható az állami műsorszóró rendszerén, a MinDig TV-n. A csatorna a kéthetes kódolatlan időszakban a 15. programhelyen, a B jelű országos lefedettségű multiplexen érhető el, összesen potenciálisan 750 ezer háztartás számára.

A kódolatlan időszakot a TV2 csoport és az Antenna Hungária közötti megállapodás tette lehetővé.

A kódolatlan időszakban kerül képernyőre többek között A szállító, A szállító 2, A szállító 3, Transporter: A Szállító – Örökség, Taxi 2, Taxi 3. Már december 23-án leadják a Drágán add az életed című filmet, illetve az ünnepek alatt az összes Die Hard film látható lesz a csatornán: Még drágább az életed, Die Hard – Az élet mindig drága, Die Hard 4.0-Legdrágább az életed, Die Hard – Drágább, mint az életed.

Lesz Télapu 2: veszélyben a karácsony és Télapu 3: A szánbitorló, valamint olyan klasszikus magyar rajzfilmek is mint a Szaffi, a Lúdas Matyi, a Macskafogó és a Vuk. A kínálat része ezenkívül Jason Statham, Melissa McCarthy és Jude Law szereplésével a Budapesten is forgatott A kém című film valamint Will Smith és Tommy Lee Jones közreműködésével a Men in Black – Sötét zsaruk 2. és 3. részével.

Két országos premierrel is készül a Mozi+, műsorán lesz látható először Az utolsó emberig – Mel Gibsonnal és a Creed – Apolló fia – Sylvester Stalloneval. Műsorra tűzik a Steven Spielberg rendezte Kapj el, ha tudsz című filmet is, Leonardo DiCaprio és Tom Hanks főszereplésével, valamint Quentin Tarantino Becstelen brigantyk című alkotását Brad Pitt és Michael Fassbender alakításával.

Ha valaki a kódolatlan időszakban nem találja az említett csatornát, újrahangolásra lehet szükség – figyelmeztet a földfelszíni (tető-, illetve szobaantennás) digitális televíziós rendszert működtető Antenna Hungária.

Kiemelt kép: Thinstock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik