Média

Ördög Nóra és Majka műsorát is visszahozza a TV2

Az 50 milliós játszma
Az 50 milliós játszma

Új epizódokkal visszatér a képernyőre Az 50 milliós játszma és a Vigyázat, gyerekkel vagyok a TV2 főműsoridős esti sávjába. Az említett műsorok két hét múlva, azaz december 19-től lesznek képernyőn keddtől szombatig, a Tények után – jelentette be a csatorna.

19 órától kezdődik majd az 50 milliós játszma, ahol a műsorvezető Majka és a pénznyelő várja a nézőket. A játékospároknak változatlanul nyolc kérdésre kell helyesen válaszolniuk. Ha ez sikerül, a végén náluk maradó összeget nyerik meg. Az ünnepi időszakban sztárok is versenybe szállnak, akik esetleges nyereményük teljes összegét egy általuk kiválasztott alapítványnak ajánlják fel. A műsorban feltűnik többek között a TV2 műsorvezetője, Stohl András és lánya, a FEM3 Café műsorvezetője, Stohl Luca, az elmúlt hétvégén debütáló Korhatáros szerelem című sorozatban szereplő Kovács Patrícia és Dobó Kata színészek, valamint a Séfek séfjéből Vomberg Frigyes és Krausz Gábor. Rajtuk kívül Tóth Vera és Kasszás Erzsi, azaz Balázs Andrea is megpróbálnak minél több pénzt megtartani a kezükben lévő 50 millióból.

tévé tv távkapcsoló. fotó: thinkstock
Megbüntették a nézők az RTL-t és a TV2-t a médiaháborúban
A szombati eldurvult médiaháború nézettségi eredményei felemásak: az RTL és a Fal megnyerte ugyan az estét a Korhatáros szerelemmel szemben, de nem lehetnek felhőtlenül boldogok. A TV2-nél pedig pláne nem.

Majka gameshow-ja után kezdődik majd a Vigyázat, gyerekkel vagyok! Ebben olyan ismert szülők is szerepelnek majd gyermekeikkel mint Ganxsta Zolee, Erdei Zsolt, Novodomszky Éva és Szécsi Zoltán. A karácsonyi adásban Alvaro Soler, a Sofia című dal énekese hatvan kisdiákkal lép majd színpadra a TV2 stúdiójában. (Egyébként minden adás a fiatal spanyol művész világslágerével kezdődik, ennek ellenére a művész most érkezik először Budapestre.) Az ünnepi adást rendkívülivé teszi majd az is, hogy Ördög Nóra vendégként teszi próbára magát kislányával, Micivel együtt, a műsort pedig Majoros Mariánnak az édesapja, Majka vezeti majd.

Mindkét produkciót az IKO Műsorgyártó, Andy Vajna és Rákosi Tamás közös cége készíti a TV2-nek, ami szintén Andy Vajna tulajdonában van.

Ördög Nóra: Természetellenes elvárni, hogy ne mutassuk meg a gyerekünket
Nem érdekli, milyen környezetben futnak a műsorai a TV2-n, és vállalja, hogy vannak kulturális hiányosságai, de szerinte a világot nem neki kell megváltania.

Borítókép: Stohl András és lánya Majka gameshow-jában. Fotó: TV2 sajtószoba

Ajánlott videó

Olvasói sztorik