Szórakozás

Hadas Kriszta a TV2-ről: Ha azt látták a szemedben, hogy nem félsz, az már baj volt

A riporter Kadarkai Endre Arckép című műsorának vendége volt, ahol többek között évekkel ezelőtti munkahelyéről, a TV2-ről és az ottani viszonyokról is mesélt. Hadas Kriszta elismerte, hogy akkoriban ő maga is sokkal meggondolatlanabb volt, mint most.

Hát volt olyan, emlékszem, amikor a TV2 vezérigazgatójának feltéptem az ajtaját, berohantam, és üvöltöztem, hogy ez micsoda egy lúzer döntés volt, és hogy hülyeségeket csinálnak szakmailag. Most már rájöttem, hogy teljesen felesleges beleállni egy csomó konfliktusba, mert nem győzhetek. Attól még elmondom a véleményemet, tehát nem bepunyultam, csak most már tudok rá legyinteni: jóvan, hát, ha hülye vagy, akkor hazamegyek a családomhoz, majd örülök nekik.

Hadas Kriszta: Nekem is voltak tanítóim, akiktől halálra f...tam magam
A szerkesztő-riporter is reagált, miután Tatár Csilla bevallotta, hogy sírva menekült előle.

Hadas a Napló megszűnése előtt két évvel maga döntött úgy, hogy otthagyja a csatornát, mert nem jött ki az Andy Vajna előtti TV2 vezetőségével.

Az új vezetéssel nem jöttem ki. Nem vagyok szervilis, nem vagyok hajlandó semmilyen politikai érát kiszolgálni, nem vagyok egy talpnyaló. Ott pedig már akkor, ha csak azt látták a szemedben, hogy nem félsz, az már baj volt

– mesélte a tévés, aki azt is hozzátette, ha nem mondott volna fel, akkor kirúgják, amint lehet.

Nyilván kirúgtak volna a fenébe. Tehát a taknyomon csúsztam volna ki, ha a gyerek betölti a 3. életévét, Zsiga, a kisfiam. Pontosan jól tudtam, hogy ki fognak rúgni, azt is pontosan jól tudtam, hogy én ezt nem fogom megvárni… nem szerettek. Én se szerettem őket. Nem bírták nézni a cinikus pofámat.

További részletek hétfő este a Story4-en.

Arckép – Hadas Kriszta

Hadas Kriszta az Arckép következő adásában azt is elmeséli, miért történhetett meg az, hogy az utcára dobálta férje ruháit, vagy éppen miért indult el éjszaka otthonról papucsban, mezítláb. Premier december 4-én 22 órakor a Story4-en!

Közzétette: Story4 – 2017. november 29.

Kiemelt kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik