Média

Idén mégse sugározzák Hajós András műsorát

Hiába harangozta be a Viasat3, mégsem indul el az idei ősz egyik nagy újdonsága, a The Great British Bake Off hazai verziója, melyben amatőr és hobbicukrászok mutathatják meg mire képesek, az általuk készített édességeket pedig egy kétfős zsűri értékeli.

A műsor indulását szeptemberben a Viasat3, illetve a csatornát működtető Sony Pictures Television Networks (SPTN) vezérkara egy nagyszabású sajtótájékoztatón harangozta be. A hazai verzió címe az Ide Süss! – Az ország nagy cukrászversenye lett volna, műsorvezetője pedig Hajós András, aki ezzel a műsorral tér volna vissza a képernyőkre azután, hogy otthagyta a TV2-féle Sztárban sztárt.

Úgy tűnik azonban, valami történt, mert bár már decembert írunk, mégse volt képernyőn a produkció. Ez a SorozatWikinek fel is tűnt, és megkérdezték erről Temesvári Mariettát, a Sony Pictures Television Networks közép-európai régiójának tartalomfejlesztési stratégiai vezetőjét, aki elismerte a blognak, hogy a Hajós-műsor sugárzására idén már nem kerül sor. December 4-től műsorra tűzik viszont a közkedvelt Lakástalkshow második évadát. Az Ide Süss! premierje várhatóan a jövő év elején lesz – mondta a vezető.

A Fal
Tovább durvul az RTL Klub és a TV2 háborúja
Az RTL Klub újabb műsorváltozást jelentett be szombat estére, amikor a TV2-n debütál egy új saját gyártású sorozat. Az RTL a múltkor hatalmas sikerrel debütáló A Fal című vetélkedő következő epizódját adja le az eredetileg beharangozott film helyett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik