Média

Hetekre kódolatlan a SuperTV2

tévé tv távkapcsoló. fotó: thinkstock
tévé tv távkapcsoló. fotó: thinkstock

Mától egészen december 17-ig ingyenesen fogható a SuperTV2 csatorna az Antenna Hungária által működtetett digitális földfelszíni rendszeren, a MinDig TV-n. Az állami műsorszóró rendszerén keresztül így potenciálisan 750 ezer háztartásba jut el a csatorna.

A csatornát a D jelű, országos lefedettségű multiplexen, a 20. programhelyen lehet megtalálni, de ehhez egyes esetekben szükség lehet a tévé, illetve a dekóder automatikus újrahangolására.

tévé, tv, televízió
Még jobban rátapadtak a tévére a magyarok
Napi 4 óra 25 percet tévéztek a magyarok az idei év harmadik negyedévében. Ez 9 perc növekedés, ami a vizes vébének, az őszi erős új műsorstruktúrának és az új tematikus csatornáknak köszönhető.

Az Antenna Hungária és a TV2 Csoport közötti megállapodásnak köszönhetően kódolatlanul lesz látható többek között a Jóban Rosszban című sorozat, illetve a november 26-án induló Sztárban Sztár+1 kicsi című showműsor, melynek zsűrijében ezúttal Ábel Anita és Rákóczi Feri mellett Tóth Vera és Király Viktor is helyet foglal majd.

A saját gyártású tartalmak mellett szerda esténként vígjátékok, csütörtökönként romantikus filmek, szombaton és vasárnap Pierce Brosnan, a 007-es ügynök jelentkezik, vasárnaponként pedig Patrick Swayze klasszikusaival várják a nézőket a csatornanyitás időszakában.

Gundel Takács Gábor, a TV2 Áll az alku című műsorának műsorvezetőjeként
Visszatér Gundel Takács Gábor táskás műsora a TV2-re
A műsorvezető az Áll az alku folytatását a Facebook oldalán közzétett videóban jelentette be.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik