Média

Visszatér Gundel Takács Gábor táskás műsora a TV2-re

Gundel Takács Gábor, a TV2 Áll az alku című műsorának műsorvezetőjeként
Gundel Takács Gábor, a TV2 Áll az alku című műsorának műsorvezetőjeként

Visszatér az Áll az alku című vetélkedő. Gundel Takács Gábor a TV2-n sugárzott népszerű vetélkedő visszatérését, illetve a TV2-vel kötött megállapodás létrejöttét egy néhány perccel ezelőtt a Facebook oldalán közzétett videóban jelentette be.

Azt mondta, nem volt könnyű megegyezésre jutni, mivel ragaszkodott a függetlenségéhez, és nem a TV2 csatornához kötődött, hanem az Áll az alkuhoz.

További részleteket arról, hogy mikortól lesz képernyőn, a tévés egyelőre nem említett, mindössze annyit mondott erről, ezt majd a TV2 fogja megtenni.

Nem sokkal a videó publikálása után egyébként a TV2 kiadott egy közleményt, melyben azt írták, a gameshow iránt nagy az érdeklődés, a szereplőválogatásra két hét alatt közel hatezren jelentkeztek. Felidézték, hogy az őszi évadban a teljes lakosság körében adásonként átlagosan 676 ezren nézték Gundel Takács műsorát, és 30 adásból 26 nyerte a műsor sávjának nézettségi versenyét.

Ez a produkció valójában nem a táskákról és nem a pénzről szól, hanem emberekről és döntésekről. Nagyon érdekes annak is, aki játszik, de annak is, aki mindezt otthonról követi figyelemmel. Jó volt újra vezetni ezt a műsort, és a visszajelzések azt mutatják, hogy a nézők is kíváncsiak az Áll az alkura. Ezért is vállaltam el nagy örömmel a folytatást

– idézik Gundel Takács Gábort.

Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója hozzátette, a csatorna maximálisan elégedett az Áll az alku nézettségével, így nem volt kérdés a folytatás.

A TV2 szerint az Áll az alku népszerűségének Gundel Takács Gábor és a rejtélyes bankigazgató személye mellett az is a titka, hogy minden játékos egyenlő eséllyel indul, csupán a jó stratégián és a szerencsén múlik a győzelem. A csatorna közölte, hogy a számozott táskák 2018-ban is több tízmillió forintot rejtenek majd.

A műsort az IKO Műsorgyártó, Andy Vajna és Rákosi Tamás közös cége készíti. Arra viszont a közlemény nem tér ki, hogy mikortól kerül majd képernyőre Gundel Takács, pusztán a jövő évet emlegetik.

Az Áll az alku műsorvezetője egyébként októberben ugyancsak egy facebookos videóban búcsúzott el az Áll az alku nézőitől.

A megújult Tények műsorvezetői, Gönczi Gábor és Marsi Anikó
Kiszivárogtak a nézettségi adatok: agyonveri az RTL Híradója a TV2 Tényeket
A nézők szeretete helyett mi azt érezzük, bezuhantunk a Mariana-árokba – mondta a Tények nézettségi adatait a 24.hu-hoz eljuttató TV2-es forrásunk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik